02

Mina syskon (eller jag har ju bara ett)
 
Jag har en lillebror som är bäst, fast man bråkar så är det ju ändå den bästa personen i hela världen. Man har alltid varandra oavsett. Han är två år yngre en mig men ibland kan man väl tro att han är 35 ;) Han är så lill gammal :p Man kan lugnt säga att man är mammas lille gullegris. haha

Pontus och jag har ett eget handslag och när vi ringer varanda så har vi en egen hälsning, det är lixom så vi jobbar ;) Och det är jag som skämmer bort honom med kläder när jag åker utomlands eller om jag går på stan så kan det hända att han får sig en tröja om han har varit snäll :)

Fast när Pontus föddes var det kanske inte det bästa jag visste. Jag var två år och jag blev så satans svartsjuk på honom att han fick allas uppmärksammhet. Stackars mamma och pappa, jag blev så jobbig att vi fick flytta granne med mormor och morfar så att mormor kunde hjälpa mamma med mig när jag fick mina raseriuttbrott när pappa åkt till jobbet. De har berättat jag skrek så att jag nästan blev blå och kräktes, de har ju inte haft det lätt ;)

Men det är klart att alla syskon bråkar men när vi var små så lekte vi ofta med varandra och med varandrar kompisar. Vi har slagit, skrikit, dragit varandra i håret, men vi har även suttit på golvet och lekt på min barbiematta och hans bilmatta och varit så snälla mot varandra.

Man vet alltid att man har sin lillebror i vått och torrt! Man kan ringa 24 timmar om dygnet och skratta eller gråta.
 
Älskar dig Pontus Gösta Ingvar Lundkvist




/ A


come to mammi!!



Till min framtida man! Denna bil vill jag verkligen haaaaa!!! :D
Audi A5.


01

En nytagen bild och 10 sanningar om mig själv.

Så där ja då är väl det dags att börja med det här som jag har lovat ;) here we go!



1. Jag hatar att komma försent, det är verkligen det värsta jag vet. och det är ännu värre när andra gör det oxå, men visst alla kan väl komma försent någon gång det är ju bara mänskligt. men jag får typ lite halv ångset men det släpper nästan på en gång så det är ju tur att jag inte kommer sent så ofta :D

2. Jag skulle kunna ligga hemma dagarna i ända för att se på gossip girl, sex and the city, hellcats, one tree hill, oc. you name it.

3. Städa är inte min grej. eller ju när man kommer in i städflowet såklart, men det händer inte så ofta nu mera. man jag ska försöka bli lite bättre på dt :p

4. Jag är så himmla lycklig just nu. jag trivs med mig själv, med mitt späckade liv och det handlar bara om mig och ingen annan! det är underbart.

5. Om jag skulle bli miljonär så skulle jag köpa Copico ta med honom till ett varmare land och bosätta oss där :D

6. Jag är en shoppoholic. Inga tvivel om det.

7. Jag trivs med mitt jobb och mina arbetskamrater enormt mkt!

8. Jag är ( eller har varit ) väldigt bortskämd.

9. När jag läster böcker är det bara verklighetsbaserade böcker jag läser.

10. Mina vänner är mitt allt, utan dom skulle jag inte vara den jag är idag! skulle inte klara mig en dag utan er ♥


Mitt försök till att plugga igår :D




/ A


fredag

idag har det varit stallet för hela slanten :) först var det Sweetie och det blev en tur ut och en massa mys :)
Sen bar det av till karslund för att pyssla lite med Denver <3

Denver <3

sen har det varit en ganska händelsfattig dag, det blev att sola lite av den underbara sol som det bjöds på idag! och sen blev det grillning med familjen och sedan kolla vi på Fast Five, vilken brrrrra film vill jag lova :D den blir ju inte sämre för att det är fula skådisar heller :p så jag tänkte bjuda på en liten bild av många deltagare ur filmen och sedan är det att knyta igen säcken så att vi orkar åka till stallet i morgon innan det är dags för ett besök hos frisören :D


Dröm så sött så bjuder jag på Sung Kang! Natti natti.
Sung Kang :)


/ A


fullt upp :)

Idag har det varit fullt upp :) för var det en rundtur på uiversitetet, och en massa info :)
sen var det att åka till skråmsta och rida ut ett pass på Sweetie. Det gick hur bra som helst med det är lite knivigt i vänster varv med hacket :p men det ska vi jobba på nu i två dagar :)

sen var dt hem, packa träningskläder till innebandy få i sig lite mat och vidare till karslund där dt var hoppning på schemat med min man Copico! Det gick super fantastiskt bra och jag skulle bara vilja ha råååd att kunna köpa honom! Jag kan tänka mig att gifta mig rikt :p så jag är öppen för förslag :D

Efter det var det att styra bilen mot mellringehallen och lira lite innebandy, idag var det bara ett bollpass och det gick ju okej :) hoppas man får följa med till karlstad nästa helg :D

så nu sitter jag är ny duschad och ska få i mig lite mat och sedan drömma om att äga Copico och bara må så här bra som man kan göra när ett ridpass går så jävla bra !!!! Tack och hej.

(Vem behöver en man när man har Copico? ♥ )

Copico min man <3

 / A


ett litet lån :)

Lånar denna lista av Tilda för jag  tyckte den var så himla bra :D Med start i morgon! :)

Eftersom jag ska försöka blogga hela tiden så ska jag göra en sån här rooolig 30-dagars grej med massa frågor så jag ser till att blogga vaaarje dag.
Här är listan:
Dag 01 – En nytagen bild och 10 sanningar om mig själv
Dag 02 – Mina syskon
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min äldsta och närmaste vän
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Dåtiden
Dag 07 – Framtiden
Dag 08 – Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt
Dag 09 – Min tro och livsfilosofi
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min personlighet
Dag 12 – I min väska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Våra resor
Dag 15 – 3 filmer som berör mig
Dag 16 – 3 böcker som berör
Dag 17 – 3 låtar som berör
Dag 18 – 5 kända personer jag önskar att jag känner
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här är jag bra på
Dag 22 – Det här är jag mindre bra på
Dag 23 – Det här gör mig glad
Dag 24 – Det här gör mig ledsen
Dag 25 – Person som inspererar mig mest
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Mina favoritsaker
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Saker som jag är tacksam över
Dag 30 – Saker som jag vill göra innan jag dör

Onsdag

Nu måste det snart vara dags för kanal 5 att dra igång Greys!! Det blir ju inte en riktig onsdag utan det.

Idag har det blir en sväng till m-berg och en sväng förbi lager 157 :) det blev en del köp och det tycker ju jag är bra :)

sen var det innebandy två och en halv timme. nu ska jag få ordning på min otränade kropp :) så i helgen blir det väl sista helgen på länge som det kommer att förtäras alkohol :s tråkigt men sant. men är det säsong så är det och har man en vinnarskalle som jag så är det ju bara att sätta igång att stor träna :)
Idag blev det ett bollpass och matchen gick väl hyfsad för min del, börjar komma tbx men måste jobba på konditionen :p sen var det fys efteråt och jag blir ju bara bättre och bättre :p haha :D

i morgon är på schemat är det att åka till universitetet på välkomstdag och en rundtur så att man hittar på måndag. sen är det att åka vidare till Skråmsta för att rida ut på Sweetie min kärlek. Efter det är det karslund och en ridpass på Copico och efter det är det raka vägen till mellringehallen för att lira innebandy :) hoppas jag hinner att titta in hos Azra som jobbar på pressbyrån för en kaffe och lite innebandy snack innan allt drar igång :) man måste ju ladda upp :)

(ps, ge mig Ed Westwick)
Geee miiiiig ! :D

/ A


Tisdag

den 23:e, idag var det jobb på schemat 7-15. kan bli så att jag kommer att gå brevid i en ny grupp så att det blir lite mer jobb :) men det gick bra att jobba och det blev ju mkt fint väder och det gillas :) så när jag kom hem blev dt att byta om till shorts och linne och åka till fia och malin :) vi tog en sväng till m-berg och hade tisdagsmys till true talent. Danny är väl den snyggaste människan ever!!!?

planer i morgon är väl att pyssla lite med Denver, träna lite innebandy (eller lite och lite;) ganska mkt. sen kan man väl hoppas att de ringer från jobbet så att man får komma in till jobbet och jobba några timmar.

nu ska jag krypa ner under duntäcket och titta på tv.

natti
/A


En bild säger mer en tusen ord

Copico <3
Copico <3

Sofie och Sofia <3
Sofie och Sofia <3

Sweetie, mitt nya liv <3
Sweetie <3

Sooooommar!!

Lördagsmys

Dagen börja med att klockan ringde 06.00 och det var som grus i ögonen. men det var ju bara att gå upp. innan det var dags att åka till jobbet så hann jag med att städa rummet och slänga in tvätt i maskinen  :)

sen var det jobb 7-16 och det gick hur bra som helst idag  :) mina arbetskamrater kan vara guldvärda :)
fast mina vänner är ännu mer värda och vi hann med en sväng ut till ikea. Sofia och Sofie looooove you girls ♥

resten av kväll spenderades med mammi i soffan framför en film.

nu ska jag gosa in mig i duntäcket och få några timmars sömn innan det är dags för en deladtur i morgon.

God natt
/A


En ny start.

Så där ja, idag tänkte jag, det där måste jag skriva på bloggen. så nu gör jag ett nytt försök att ta mig an bloggandet :)


det har hänt en del, en tjej resa till rhodos, helene har köpt en fantastisk underbar häst Sweetie som är mitt att nu mera :) jag har tagit och dammat av innebandyklubban igen och ska ge det ett nytt försök för att mina innebandy vänner är ju underbar :D

Får väl ta och skriva lite saker undan för undan så kan väl börja med min fösta innebandy träning som var igår :p
Åker ner till mellringehallen som att det vore det naturligaste som fanns, klev på plan och körde ett bollpass på två timmar. och det kändes som att jag aldrig varit borta ifrån det. sen var det dags för en halv timmes fys och det gick ju oxå bra, jag var med på hela passet och så klara jag mig från at spy ;) men idag så är man ju inte kaxig i kroppen vill jag lova :p

Och idag så har jag hunnit lekt med Sarah Sörman, ridit på Karslund och tränat.
Att leka med Sarah känns oxå som att vi ses varje dag. jag vet verkligen vart jag har henne ♥
Sen var det stallet och det GICK SÅ JÄVLA BRA !!!!!! Jag älskar verkligen Copico, hade jag pengarna så skulle jag köpa honom utan problem. Fick så mkt beröm av Fia och det kändes fantastiskt!!
Sen var det mellringe igen för ett bollpass och det gick väl bra idag med :) så i morgon vet jag inte om jaag vill vakna upp till min träningsvärk.

Men imorgon är det jobbet, Sweetie ♥, möta upp Sofia i Karlslund för att ta ett litet farväl till Denver, :'( sen är det chips och cola framför Ice Age 2 :) får skriva mer om det i morgon.

God natt !

 / A


RSS 2.0