Söndag

Sitter här på jobbet och sliter ihjäl mig, nooot :p jag slutar klockan tre idag och jag kämpar med sömnen, hur ska det gå för mig sen när jag ska åka hem? jag sover ju redan nu halft. ( bra svenska ) men nu är det så att jag på tre dag har spelat tre matcher, jobbat i stallet igår med några få timmars sömn, varit hemma hos sarah med adam och det vart inte heller mkt sömn inatt för det var ju bara att gå upp för att hinna i tid till samlingen :) men vi gillar det, men är ju något stel i kroppen vill jag lova.  jag vet att jag har lova att skriva om rhodos igår med det vart inge med det och inte idag heller. men i morgon ska jag och fia ta tag i våra liv och det innebär även bloggen ;) så att i morgon ska jag blogga och försöka lägga in bilder på facebook om det inte vill få error hela tiden (y) något irriterade vill jag lova !! men nu ska jag bara skriva ut sidorna till expressen som inte finns här på datorn förens om några timmar så jag ska återvända till kampen mot sömnen.

Helgens resultat:
Västerås - ÖSK 6-4
ÖSK - Borlänge (lite osäker men typ ) 5-2? rätta mig om jag har fel :)
ÖSK - Jönköpning 4-4


 / A


Lördag

Kom för en stund hem sen från stallet ( jag vet jag slutade 8 men jag och fia satt och fika en lååååååång stund idag :) gillart :D det gick bra att jobba och igår var det träningsmatch mot Västerås men det vart en torsk med 6-4 men vi gjorde ett bra jobb och det var synd :) men vi tar igen det idag mot Borlänge kl.14.00 i Birgittaskolan! och i morgon är det match i mellringe men vet inte vilken motstånd det är. och igår fick jag min nya klubba :D men nu ska jag bege mig till samlingen och äta lite mat :) jag lovar att ikväll skriva om Rhodos <3 och så vill jag bara säga att jag och Sofia har bokat Winnerbäck biljetter nu :D woohoo <3<3<3 12/12 kom fort :)



 /A


Lars Winnerbäck's nya låt :D

http://www.youtube.com/watch?v=BpsRQ91YBXQ&feature=related

Live from Rhodos - del 2

Jag lever annu och det ar ju bra det. det ar javligt chill och vi har det allmant mysigt, vi har i stort satt bara legat ute i solen vid havet och stekat pa dagarna och pa kvallarna sa har det varit allt fran shopping till att ligga och slappa pa rummet och festat halva natterna. men vi ar inte de som ar dem. vi klagar inte ! nu ska vi ut pa stan och gora av med lite mer pengar for det har vi knappt gjort noge. hihih. kommer hem p[ onsdag kvall vid 10 men landar pa svenska mark vid fyra tiden pa onsdag. saknar er alla en massa !!


(harligt med vinsten tjejer, ses pa traningen pa torsdag)
A

the end of gästblogg..

Helgen har varit helt okey, igår skulle vi spela t-match mot sala silverstaden men de kunde tydligen inte så den blev inställd. Riktigt irriterad blev jag för jag va as taggad på att spela! Så igår kikade jag lite på herrarnas match och sen kumlas träningsmatch mot rönnby. Eller kolla å kolla vi på bänkläktarn satt väll mest och kollade på en viss spelare som hade ett tics, riktigt brutalt roligt va det, inte skrattat så mkt på riktigt länge, hahhaha a fruktansvärt kul!

Så blev det blev bara en träningsmatch denna helg och idag var de mot Fröjered. Det blev vinst med 3-2, delvis bra match men mkt hajkontajkon spel, as we say. Men det är ju träningsmatch som tur är och då man har tillfälle att strula till det då och då. Sjukt trött i kroppen är jag nu så det blir nog kika film nu och sen sängen, för det är ju skola imorrn. Men jag slutar lyckligtvis 11.20!:D Och sen är det träning på kvellen:)

Nu tänkte jag lägga upp en bild, lite sådär avancerat för mig så vi får helt enkelt se hur de går ..annars kanske de här är sista blogginlägget för mig så tack och hej leverpastej!

Så tkr jag att angelica kan ta och komma hem för jag saknar henne och har SÅ mkt att prata med henne om !<3
sarah&angelica

/S

Live from Rhodos

Japp, ni är jag och mina FFL's här i Rhodos och steker som aldrig förr. vi har i stor sätt bara ätit, solat, badat och igår var vi på en båttur hela dagen och det var så jävla nice. mer fakat om det när jag kommer hem. just idag har det varit runt cirkus 40grader och igår på båttur var det härligt 45grader. det är ju alla tiders vill jag lova. ikväll blir det att utforska lite och äta mat såklart och sen kanske det styrs utgång :D det var allt för idag. / A

Gästblogg á la sarah sörman

Min fru Angelica befinner sig  på lite varmare breddgrader och steker dricker lite "kall cola" och sjunger som aldrig förr till Kent och de där snubbarna ..., inte för avundsjuk för tillfälet med detta inte för täskiga vädret här i öret men men hon bad då mig att keep her blogg updated lite granna. Så jag får väll försöka med de då, har aldrig bloggat har hållt mig ifrån det av nån anledning, jag pratar hellre helt enkelt. meeen jag gör ett försök nu när hon så snällt fråga.

Skolan har ju börjat nu och är inne på helvete året, andra året på sam/idrott alltså, man får inge nytt och man ser inge slut på de hela men de är bara att le och se glad ut. Men väckarklocklan väckte mig förfäligt tidigt imorse för att ens nämna vad uret var, sen gick jag i de illaluktande korridorerna på virginska till ungefär halv 2 istället för 4 för jag skulle iväg och fixa lite saker. Det blev lunch/middag med mamsen på Gröna Grodan -pästa and chicken, sjukt mkt mat så det blev hem och sova på maten, om man nu kan säga så. Sen var det träning, svettigt värre som vanligt i ett svettlukt osande mellringe hallen. Mina ben är helt kaputt nu så det blir deg i soffan framför Friidrotts VM till sängen kallar på mig! Bloggar nog mer innan kvinnan angelica kommer hem,det är ju två träningsmatcher i helgen, mmmm hörs då! /S

Onsdag - hej då Örebro hej Rhodos !

Nu äntligen är det den 19:e Augusti och det innebär att vi åker till Rhodos idag :D
Vi lovar att vi ska videoblogga som kommer upp på min och fias videoblogg :D
Det ända som kan få mig att längta hem är han som bor 5meter i från mig :D <3
Nu hoppas jag bara på att jag har fått med mig allt annars får man väl försöka lösa det på någe sätt.
När jag sa hejdå till mamma igår så grät hon nästan :p och jag och pontus sa att vi älskade varande det var inte igår vi sa det till varandra :p och han predikade för mig likså min mor gjorde det :p pappa säger jag hejdå till när jag går på bussen och då kanske det kommer en tår eller två haha :p och så sa jag och adam hejdå igår men om han vaknar till liv kanske det bli ett hejdå idag med :p den som lever få se.

MEN HEJ DÅ ÖREBRO OCH HEJ RHODOS! ses åter igen nästa onsdag.



Jag känner alltid likadant
När vi ska samlas och bara vara
Så bra kan det bara va'
När det är fullt i min lägenhet

Grannarna klagar när volymen är maxad

Vi går barfota ner på stan
Ingen vet hur kvällen slutar
Vi släpper loss på en galen bar
Nu ska vi hoa hela natten

Vakterna klagar på drinkar i taket men

Vi gör det igen
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Nu kör vi igen
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Bara en gång till
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde nu?
Hä-hä-häng med nu
Hä-häng med nu

Fest hos mig (ooooo)
Vi ska ha fest hos mig (ooooo o)
Fest hos mig (ooooo)
Vi ska ha fest hos mig (ooooo oow)

Vi vaknar upp, det är sol igen
På med brillor och ner till havet
Vi häller sand i pooler och skum
Och laddar upp det på videobloggen
Ingen är stressad, bara taggad och
spetsad

Nu faller mörkret på igen
Då är det vi som håller låda

Vi ligger i med varannan vatten
Nu ska vi hoa hela natten


Vakterna klagar på drinkar i taket men


/ A

Sofias packning.

förut så pratade jag med fias bror på msn och så kan det gå när fia ska packa :)


"Du skulle se Sofia. Först vägde hennes väska 21,5 typ. Sen försökte hon rensa men misslyckades, då bytte hon väska. Men den nya väskan hade inte lika mycket plats så hon blev tvungen att röja. Nu har hon tryckt ner all skit i den igen och får knappt igen den.

Hon har ju alltså ryckt loss en garderob, lagt den ner och skruvat fast ett handtag.

Den är mer rund än fyrkantig.

och det lilla ytterfacket är hjärtformat."

bra jobbat andersson <3

 / A


Tisdag

Nu har jag snart packat färdigt eller det är väl lite kvar och det är bra för att i morgon åker vi !!! =D
nu har man packat ass noga för att få med så mkt som möjligt, men jag kan tänka mig hur jag kommer att packa ner allt på tisdag :p jag vill inte ens tänka på det :) för nu ska det solas och badas !! 
Under dag har jag varit med adam och det tycker vi om :)
vi kolla lite på tv och mös lite det tycker vi ännu mer om =)
Sen har det inte hänt mkt mer. ska väl ta tag i att packa det sista och äta lite :)

ni behöver ju inte tänka på mig i morgon vid 4 när jag sitter på planet :p
det ska bli så skönt att åka men så klart finns det ett men nu ;) det kan ni nog räkna ut :p
men nu ska det bli semester för hela slanten.
om sarah har lust så kanske hon kan gäst-blogga lite under veckan så att den håller sig uppdaterad.
det vore najs :D

jaa, 75meter till havet och 800meter in till stan (y)

 / A

Tisdag

Myggan <3

Idag fick Myggan åka till himmlen ='(
Det var det värsta jag varit med, jag grät som en gris innan vi åkte, när vi var där och efter blicken jag fick av honom innan hans hjärta stanna. Min lilla bäbis, en sak är ju klar iafl att jag inte ska skaffa mig något djur efter det här.
Ingen kommer att vara som dig Myggan <3<3<3<3<3

Myggan <3

/ A

Måndag

Har idag för ovanlighetes skull varit på marieberg. men idag var det för att växla pengar (Y) så nu är det gjort och de mesta är inhandlat så nu är det bara det roliga kvar. att packa. jippi :D men det tror jag att jag ska överlåta till hela morgon dagen åt :)
efter en tripp på m-berg bar det av till karslund där ja,alice,johannna och sarah lekte med kameran :) det var mkt roligt :) man har alltid så jälva roligt mer er babes <3 och efter jag kommer hem från rhodos tar vi tag i kamerna igen och försöker att styra ihop vårat lilla projekt :)

sen idag fick jag bilderna från när vi var ute förra veckan, så klart finns de på facebook men jag tänkte bjuda på lite här oxå!

Angelica

Angelica

/ A

Måndag - en helg på tandemcykel

I Lördags morse var det att samlas i mellringe med laget för att bege oss ut i vildmarken mot okänt mål. när vi står där och väntar så rullar det in två bilar med släpp. och på släppen står det tademcyklar. sen fick vi reda på att vi skulle styra cyklarna mot Rammsjön för att luncha där vi drev med gruppen som hade med sig stormkök, det var gulligt men det för roligare att driva om det och sedan cykla vidare mot Nora stad :p haha , helt sjuka backar vill jag lova. men jag och fanny gjorde ett bra jobb :) när de tre första milen var avklarade köpte vi lite Nora glass och Emma skämde ut sig :D hahah , det var roligt :) emmas tutte <3 glasskillen :) så här gick det till för den som är nyfiken. Emma ska beställa glass åt henne och två till. men så kommer hon alldrig till skott riktigt med sin betsällning utan står och velar då säger jag, - Men Emma, sluta ragga på honom. då vänder Emma sig lite mot mig och drar ner linnet mot mig men det roliga är att glasskillen ser det och skrattar och sen kunde han inte riktigt koncentrera sig på vad Emma sa. Och Emma vart något röd i ansiktet ;) hahaa :D sen efter att vi lastat upp cyklarna på släppen igen så var det att åka båt över till någon Ö och där slog vi läger och bada, lekte lekar och åt.
sen på kvällen så paddlade jag, emma, sarah, johanna och sofia :) det är så rofyllt för själen att paddla tycker jag :) kanske ska dra til hästhagen och paddla någon dag, vem vet :) sen på kvällen var det spökvandring och det var rooligt :) sen satt ja, jenny, johanna och matlida upp till halv 3 och prata deep talk :) rikigt nice, sen gick vi till tälten och charlie morra åt oss men vi trodde det var någon som snarkade men sen börja han skälla så då börja vi skratta istället :) haha , ja, jenny och johanna dela sedan tält och det var något varmt när man vakna vid åtta i tältet, kanske för att jag hade tre par byxor, en tjock tröja, en fleecefilt och sovsäck :p men det var bara att slänga av sig kläderna och lägga sig på gräsmattan men säcken och det var riktigt skönt :) sen var det morgondopp och frulle. sen var det pratat om kommande säsong och klockan 12 cyklade vi mot Örebro. det gjorde vi riktigt bra och det var en super trevlig helg med laget :D

En liten paus för några cyklade lite saktere :p

Emmas raggningsteknik som gick hem ;)

Vi gillar vildmarken

/ A

RSS 2.0