Lördag

Klockan ringde kvart över 6 och det var bara att ta sig upp för att jag och farmor skulle jobba på loppis. vi intog golfhallen runt 7 tiden och började packa upp våra grejer. sen var vi klara lååååååångt innan de öppnade för allmännheten så vi åkte hem till farmor igen och fika :) vid halv 10 bar det av igen och där var vi till halv 4. det var nästan roligare att kolla på allt folk som gick runt där i flera timmar en att sälja saker:p
de saker vi sålde av gammel farmors saker och saker farmor och farfar inte ville ha längre så i stället för att bara kasta de så tjänade vi 1500kr. inte illat pinkat för skärp som bara skulle slängas. så nu har jag utökat min budget med nästan 900. :) så det ska jag göra fler gånger tror jag, någon som är sugen på att dela på ett bord? hör av dig bara :D nu är det kväll och jag har varit med adam ett tag, varit på maxi och handlat, lagat mat och druckit lite vin. så nu sitter jag och mamma ( eller sitter och sitter, mamma halv ligger och sover, trevligt sällskap :p ) och kollar på tv. men jag ska nog sova lite. inatt kanske adam kommer och kryper ner. hoppas :D

nu är det dags att krypa ner själv en sväng så hörs vi någon dag.

 / A


Fredag

vaknade  upp brevid min bästa :) <3 sen var det att laga lite mat och annat fix. sen var det match samling 16.00 bhern arena så där var jag tio i. buss gick igår mot linköpnig. och äntligen fick jag göra premiär i den svart/vita tröjan i div.1. det var till andra perioden jag kom in och kämpa sen ett djur. kämpet belönades med att få spela tredje med. sen när det var 15minuter kvar rullade vi på tre backar och det var tufft men jag var tuffare. jag kämpa vidare och ÖSK kämpade för varandra, låt oss fortsätta att göra det girls. från att ligga under med 4-1 i första pausen till att vinna med 7-5 när slut signalen gick. det är starkt.
nästa gång är det din tur emma.

och sen när mackes saab stannade utanför det gröna huset vid 1 tiden på kvällen så stötte jag på adam som var ute med hunden. I like! :D <3 så vid 2 kanske klockan va innan jag kom till sängs.

kämpa på söndag på div.3 matchen tjejer, lets take Nora down town.

Torsdag

Igår var jag, sofia, adam och kajsa på jobbmässan, det var ju inte mkt att hänga i gran om man säger så, men vi var duktiga som gick dit iafl och kolla läget. sen tog vi en latte på labaguette och dempa kom och gjorde sällskap vilket var tur för då kunde vi gå i affärer och de kunde sitta ute och vänta på en bänk :p haha :) vi möte johanna, malin och sofie och det var trevligt så vi gick runt där ett tag. sen åkte vi hem och jag begav mig till små tjejernas träning och det är alltid lika roligt :) sen var det våran träning och för en gångs skull gick det väl bra för mig. det var länge sen nu. sen på kvällen kom adam in en snabbis och hälsade på.

idag var jag upp med tuppen, det vill säga kvart i 8. för 9 skulle jag inbefinna mig hos farmor. för vi ska säljasakerpå loppis på lördag och så idag satte vi priser på allt. det var ju inte en sak att prismärka om jag säger så ;) nu är jag hemma och funderar på att lägga mig en stund för jag är ganska trött. sen ska jag till stallet och jag och fia ska se till totte innan vi själva ska rida. sen blir det fika och mys här hemma efter det. ja, adam och mamma ska se de nya johan falk filmerna och mamma ska göra ett försök med att göra en kantarellomellet eller var hon nu sa hon skulle göra :p det ska bli intressent.


 / A


Måndag

igår var det seriepremiär för div. 1 laget. grattis till segern tjejer :)

har fått en massa saker att tänka på, satsa på ridningen? söka säsongs jobb i sälen till vintern? jag vet inte vad :) men jag vill ju inte lämna adam iofs :) men han kanske kan följa med och bo med mig :) vem vet :)

ajaj , skit samma, vet inte riktigt vad jag vill. mamma lova typ om jag inte skulle fortsätta med innebandyn att jag skulle få rida två gånger i veckan och det är så jävla lockande ! :D för det har jag velat typ hela mitt hästliv :p

ska snart ner och äta frulle med adam som förtillfället är och tvättar :o 
mer på schemat är att jag ska klippa mig kl16 och sen träna på kvällen.

 / A


Lördag

Grattis i efterskott johanna :D igår fyllde hon 19 :) och det vart middag igår hemma hos henne och det var mycket trevligt :) idag har jag varit med adam på dagen och varit på andrés två års kalas, kört runt på mamma och sen vart hos adams kompis :) det var mycket trevligt :) men det finns inte så mkt mer att skriva skulle jag tro.

imorgon är det seriepremiär mot köping i mellringe.

 / A


Tisdag

innan jag börjar blogg om helgen så vill jag bara säga att mix megapol har tagit sitt förnuft till fånga och spelar winnerbäcks nya låt ! helt otroligt!

i helgen var det cup i åsbro och att vara med adam där i mellan :D vi vann cupen och hade det super trevligt och roligt. roger var prao och det kommer att bli mycket bra att få med honom i laget som tränare. välkomen till ösk roger :)

sen har jag i stortsätt varit med adam varje dag och det är mysigt :) sen har jag tränat innebandy, red i torsdags och det gick mycket bra :) sen har jag tränat små tjejerna och de är så duktiga :)

idag vakna ja och adam halv 12, jag städade lite, sen laga vi mat, sen var det mys och klockan 7 var jag på navet och tränade små tjejerna, de var mycket duktiga idag :) nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så ska jag gå över till 4A och i morgon ska vi på middag hos hans mormor :) mycket trevligt :) sen så har jag de nya avsnitten av gossip girl och oth. så i morgon kväll då sitter jag bänkad framför datorn vill jag lova !! :D

 / A


Onsdag



Im in love in a fairytale
<3


Onsdag 090909.

Igår var det tisdag och jag, sofie och johanna spenderade 5timmar på ikea/marieberg :) haha , jag måste söka hjälp :) sen på kvällen tränade jag och skogh små tjejerna och det gick bra (Y) sen var jag med adam en stund på kvällen :) gillart :D

sen idag ska jag och sofie för ovanlighetens skull åka ut till marieberg ;) yeaah :p vi måste skaffa ett jobb till mig så att jag får något att göra på dagarna :) sen i morgon ska jag och adam på stan :) haha. jag får skämas !

sen ikväll är det små tjejerna som gäller och sen är det egen träning till halv 10 ikv :) nu ska jag hänga min tvätt och sen åka och hämta sofie :D vi kanske ses på marieberg :p haha, fy på mig :D

 / A


Måndag


Nu är det måndag kväll och jag sitter här efter träningen och glor på färjan 3, herregud håkan asså, det är ju inte alla hästar hemma där. :)
träningen var rolig och gick bra :)
sen idag vaknade jag och adam 12 med gick inte upp förren halv 2 och åt mat :)
sen åkte ja, adam, pappa och mamma ut till marieberg och det var mysigt :)  nämen, var jag på marieberg :p

igår var det först träning på morgonen i mellringe och den gick oxå bra :) sen var det lunch på stadsträdgården sen åter till mellringehallen för att vinna mot solfäderstaden med 5-1, det är en ruggit bra match vi går in och gör och det gick super bra att spela back med emma :) sen under lördagsnatten/söndagsmorgon närmare betsämt halv 5 kom adam hem till och sov lite ;) haha , jaa, sov och sov :p

och på lördagen var jag mad sarah och vi vakna oxå vid 12 och gjorde inte mkt under dagen, eller jo, vi färga håret på mig :) och på fredagen var jag med adam för ovanlighetens skull :) <3 och sen på kvällen tränade jag små tjejerna och sen kom sarah och vi baka äppelpaj och hade det mysigt :)

som ni kanske märker så gillar jag att vara med adam :D <3<3
men det var allt för nu. nu är det dusch och slapp som gäller :)

/ A


Torsdag

Adam tycker att jag har blivit dålig på att uppdatera så nu ska jag skärpa mig :p
då har man varit hemma en vecka från Rhodos och under veckan som varit har jag tränat, spelat tre matcher, varit jätte mycket adam <3 vi har gjort allt från att bara ligga i sängen, ligga på studsmattan, till att gå på bio :) mycket bra film vi såg :) sen har jag och sofia bott på marieberg och unnat oss lyx :) tänk om varje dag vore så :p sen har vi skrivit in oss på arbets förmedlingen, vet ej varför det sak vara nödvändigt ;) men nu är det gjort :) och nu sitter jag här och kollar runt på olika jobb men kan de sluta söka folk med erfarenhet eller som studerar? hur ska man få erfarenhet om man inte får ett jobb? och tänker de inte på de som inte pluggar vidare? svar nej på den frågan.
ajaja, skit samma. nu är det som det är, men vi ni ett ledig jobb så kan ni ju säga till :)
sen har jag och johanna tagit på oss rollen som tränare för ett tjejlag i innebandy ;) haha, helt otroligt :)
sen håller jag på att göra mitt hår ljusare och det är på väg åt det hållet nu, fia färga håret på mig igår med det varit inte så blond som vi trodde det skulle bli :p men det var ju inte orange heller som tur var :) vet inte om jag skrivit den men winnerbäck biljetten hänger nu mera på min spegel här så att jag inte ska tappa borten. (y)
sen ikväll är det ridning :) och såklart fika efteråt :) sen vet jag inte vad som styrs på kvällen. det kanske jag kan skriva om i morgon om det händer någe kul :)

adam <3



 / A


Så här var det på Rhodos

Okej nu har jag tagit mig i kragen och ska skriva om Rhodos.

Det var Onsdagen den 19Augusti som jag,sofia,johanna,sofieochsandra åkte från resecentrum klockan 11.45 något sånt vidare till västerås är det var buss byte till Arlanda. vi fick checka in på en gång vilket var nice, sen var det för mig och sofia att gå barfota igenom säkerhetskontrollen och johanna tappa bort sin klockan men den kom till rätta igen (y) senare under dagen gick flygget och det gick superbra (ganska internt). och innan vi ska gå på planet sitter sofia och ser rätt så rädd ut och så tittar hon på mig och säger: - tänk om vingarna slutar flaxa. jag bröt ihop av skratt och de gjorde de andra med. det var rätt så blont sagt :) på planet såg vi på allt flyter och jag och sofie hade skit roligt åt filmen och så kommentera vi den med sandra och sofia som satt bakom oss. vi landade på Rhodos vid 11 tiden om jag inte minns helt galet. vi kom till hotellet, checka in och sen gick vi ut för att leta på lite mat. men rätt som det är hamnar vi på bargatan och det var helt galet, men vi var inte så sugna så vi leta vidare och hitta ett matställe till slut och återgick till hotellet vars namn var Kipriotis:)

Tänk om vingarna slutar att flaxa.


Torsdagen är inte mycket att skryta med, vi boka 5platser på en båttur till fredagen och det tycker jag var vuxet av oss :p sen resten av dagen låg vi och stekte i solen och bada i vågorna och njöt av livet :) sen på kvällen gick vi till hamnen och åt lite souvlaki :p sen gick vi hem för att båten skulle åka klockan 9 på fredagen och det tog en stund att gå och så skulle vi äta frulle så det skulle bli en tidig dagen efter så vi gick hem efter vi ätit.

Souvlaki, vad är det?


Fredagen som sagt så åkte vi på båttur och sofia vart kär i danske reseledaren filip :p vi hade en mysig dag med mycket bad på olika platser som inte går att berätta med ord hur fint det var eller hur klart vattnet var. sen åt vi på ett mysigt ställe med en konstig variation på mat uppläggning och så fick vi besök av den märkligaste insekten jag någonsin sett. och i disken stod det världens äldsta dam och hur gullig var hon inte ? :) vid 6 tiden så kom vi hem igen efter att ha smörjt in oss i 79liter solkräm och använt solhatt och pannband (det är ju lite mer vuxenpoäng) så var det hotellet, duschen, göra sig i ordning för mat, hem till hotellet och börja förfesta för ett riktigt partaj på bargatan! haha, det är en kväll jag, sofia och shotsen sent kommer att glömma ;) jag gick till bargatan lite halv lullig och utan pengar men jag kommer hem dyngrak och sofia lika så. hahha ;) vi bjöd ju sofie på ett gott skratt när vi kom hem :p

Den konstiga insekten. Bada bada, det är det bästa som finns!

Lördagen var en slapp dag vid poolen, för längre en så orkade vi inte ta oss ;) haha. jag kan inte förstå varför :p sen på kvällen var det att upptäcka stan med sofie och johanna, för sofia mådde inge bra så hon och sandra gick tbx men när vi kom till hotellet igen var det vara fia på rummet, för sandra hade ju fullt upp att vara med fredrik och kalle.   

Fräscha tjejer steker vid poolen

Söndag tog vi en tripp ner till solsängarna vid havet och stekte lite till :p det var det ända vi gjorde på dagarna så det finns inte så mkt att säga om det så ursäkta om det blir lite tjatigt. Sen på kvällen var det party igen och vi fick lite skäll av grannarna så vi fick bege oss ut (eller var det på fredagen vi fick skäll?) ajjaa, skäll är att ta i men vi fick klagomål :p och den här kvällen var sofia och johanna värst och det var några som fick napp på kroken och det var väldigt roligt tyckte vi att driva om med det tyckte inte personen i sig var speciellt kul. kvällen sluta med att vi badade klockan 4 på morgonen och sen gick hem :)

Vi stekte som sagt :)


Måndag återigen en dag på stranden och en ännu hårdare fest kväll stod på schemat. herregud asså, det slår alla fyllor men vi hade det för himlans roligt !!

Har ni fest eller?

Tisdag efter att ha kommit upp på rummet halv 6 var man sådär pigg och sådär nykter när klockan ringde och sofie säger att nu ska vi äta frukost. men som man bäddar får man ligga, det var bara att ta på sig det som låg närmast sängen och stapla sig ner till frullen där sofie förstod att jag inte var riktigt hundra procent att ta den själv så den fick man serverad. sen var det stranden och när sofia kom så var vi på samma nivå och vid ett tiden sådär skulle jag tro att jag vart nykter igen (y) sen fick sofia besök av sin beundrare och det vart lite halv dålig stämning men vi prata på som vanligt som att de inte låg två centimer i från oss :p sen på kvällen var det god mat och drink och det var så mkt alkohol i den och jag hade nog alkohol kvar i kroppen så den driken visste vart den tog den ;) vi bestämde oss för att gå ut en sista gång på bargatan men vi gick ungefär två meter på den och vart inte speciellt taggade så vi gick hem igen och sov :)

<3


Onsdag bussen till flygplatsen gick vid halv 11 och innan det så kommer sofia in på vårat rum med ledsen min och säger: - min resväska har gått sönder. haha, det var inte roligt eller jo lite men det var inga större problem utan de gick att lösa som tur var :) väl på bussen noterar vi att den åker åt fel håll men det var bara för att vi skulle plocka upp dansk filip, det var ju tur för fia att hon fick se honom en sista gång :p sen starta planet och tog oss hem till kalla Sverige. :( jag skulle lätt ha kunnat stanna en vecka till eller två :) värme, sol och bad är något som jag lever för! men det var skönt att komma hem så att man fick pussa på adam så att han kunde smitta ner mig lite :) åter till resan då,väl i Sverige trodde jag att vi inte skulle ha så mkt att prata om för att vi hade ju umgåts i en veckan men bussresan hem, ojojoj vad vi pratade :p folk tyckte nog att vi var lite högljuda. sen dansa vi och sjöng i västerås och hade race med våra resväskor så vi hade en trevlig tid då med :) sen kom vi hem till örebro vid halv 10 -10 och på kvällen var jag med adam <3



Sammanfattning: resan var helt underbar, det finns inte en enda grej som var dålig. nära till allt, fräscht runt omkring oss, de tre saker vi gjorde var att sola, äta och festa. det var värt varenda krona den här resan :) ett måste att göra om :D

race i väntan på bussen :)

/ A


RSS 2.0