FFL

Idag var det stan i 5 timmar med FFL ! :D jag gillart :) om inte älskar't ! vi gick i snigel fartför att hinna prata om allt och för att prova en massa massa fina kläder och jag köpte mig en del nya kläder idag, vilket var behövligt. sen var det att äta på åhlens och sandra gick och klippte av sig håret :O under lunchen så fick jag min present från johanna och sofia och det var ett pilgrims halsband och det är så jävla snyggt ! alla kommer att bli så jävla avundsjuka när de ser det och kommer bara vilja slita av mig det ;). ( haha, lite vild fantasi jag vet ) sen var det att prova balklänningar och en road-tripp till Karlskoga är snart inplanerat i kalendern, sen ska jag även upp på stan i veckan och boka tatuerings tid eller om det blir någon gång nästa vecka, men det ska bli av inom kort! haha , inne på cubus så trängs vi i provhyttar och bytte om näst intill hela affären för att sandra smidigheten själv ville också vara med och se :p men det gick bra :) sen när vi skulle betala så slår jag fel och johanna mobbade mig för det. sen när det var hennes tur så drar hon kortet åt fel hål ! HAHAHAHA! skrattar bäst som skrattar sist darling :)

idag vart det :
två klänningar för utgång och
två jätte färgglada vanlig långärmat i de disktera färgerna GUL och ROSA!

loooooove FFL <3

nyårsafton 2005

/ A

DM

Idag så ringde väckar klockan kl.05.50 och då var det bara att dra sig upp och packa ner de sista match sakerna innan det var dags för samling klockan 7.
bilen rullade sedan mot askersud där det var dags att spela årets första match och Dm gruppspel. vi möte Asksund och silvergruvan och det vart vinst till ÖSK med 8-4 och 7-0 :D bra jobbar boooyz :D så nu är det semi på tisdag i mellringehallen kl.16.30!

ikväll så blir det att gå på bio med järngänget :) det ska bli mysigt och intressant om jag som vanligt får sitta på sämsta platsen :)

i morgon blir det en chill dag tror jag ( ingen inplanerat just nu ) till klockan 7 för då kommer hjärtat hit och vi ska på bio sen på kvällen :) myyysigt :)

detta ska ses ikväll

/ A

RSS 2.0