Dagen efter...

... Julafton  och jag ligger utslagen i Soffan efter jobbet. Jag bloggar från min nya IpodiPod, det går lite trögt så jag ska kolla på film och sen är det upp och jobba igen                                                                                                                                                                  /A.À

Tisdag

Eller onsdag, det beror på hur man ser det ;) är på jobbet och skriver ut lite tidningar och jag slutar om 45min, så ska fylla på lite plåt sen är jag fri att gå till sängs i älskade säng. imrogon ska jag leka med , johanna, alice och sarah sen halv 5 börjar jag igen att jobba, sen är det julafton och då ska jag och sofia jobba 7-12 i stallet :) jobb jobb det gillar vi :D ju mer jag får ihop ju mer kan jag spara så att jag kan åka utomlands i sommar :)
idag har vi haft teori med ridgruppen och vi var på ATG-kliniken och det var en upplevelse, de körde upp en släng med kamera på i hästens näsa så att man fick se ett och annat, sen fick vi se och känna på tänderna och lyssna på hjärtat. sen vi vi även se operations salen osv. det var mycket roligt sen var det stan för mat och sedan körde malin hem mig och så åkte jag och pappa och handlade all julmat och det vart inte så mycket om jag får säga mitt. det vart inte fullt i kylskåpet :O och vi ska ha middag hemma hos oss :p (Y) men det blir nog bra. nu ska det jobbas en stund till och sen är det som sagt hem gång. kanske svänger förbi malin som jobbar på okq8 i natt. vem vet.

Angelica Lundkvist

jag är kär i adam ♥

/ A


once in a life time!

Japp det var det i lördags, men först innan jag skriver om det så måste jag ta lördagen från början. ja och sofia åkte till stallet och jobbade, gick på julmarken sen var det att åka hem och göra sig i ordning och äta mat, åka hem till fia, ta ett glas vin sen var det att åka upp på stan för att beskåda lars winnerbäck ! det var underbart, dock lite varmt men det var underbart, han gjorde an ass bra version av min favvo låt åt samma håll ! I like. sen gick vi hem till carina och böt om tog några glas vin och skulle gå upp till krogen ( hon bor vid conventum ) och när vi går förbi där så säger jag, titta där är lars band. sen går vå 4 meter till och kollar till vänster om oss och 1 meter i från oss står lars winnerbäck !!! och vi sa inget utan bara glodde som tre fån men johanna kläcker ut sig DU VAR BÄST IKV!!! det var allt vi sa till våran största idol när vi fick chansen att träffa han utanför arenan. snacka om att vi gick miste om våran once in a life time om att träffa lasse. men sen var det satin som gällde och sen åkte jag hem med älsklingen :)



 / A


Fredag

1 dag kvar ! ♥

Igår var jag, malin, sofia, sofie och sandra i västerås och var modeller :) att köra dit gick fint fint tills vi kom till själva staden ;) sen vart vi föföljd av en gubbe i bmw och det var nogåt kul när sofia säger.  "ja men det såg jag ju att han var" det var något internt det där :D sen så vi spottar på enkelriktadegator vilket det var överallt där ;) men sen efter mycket om och men hitta vi en p-hus och sofia höll på att dö när hon körde upp det ;) sen var vi framme på the studio och det tog sin lilla tid kan man lugnt säga. vi kom dit två ungefär och vart färdig sminkade vid tre kanske för alla, sen var det en lång väntan innan det var dags att fotografera sig typ vid 5. sen när det var klart så var det att vänta lite till för att få se bilderna och bestämma vilka som man ville ha. halv 8 var vi klara och vi slängde i oss mcd för att malin kom på att p-huset kanske stänger 8? men tur nog gjorde det inte det och vi kunde åka därifrån men så klart skulle det ju krångla in i det sista. de har någon konstig grej som gör att man betalar när man åker ut och så klart skulle det ju inte fungera. efter ett antal försök så ringde jag på telefonen och vi behövde inte betala för vistelsen i p-huset. (y) sen var det att åka hem och det gick alla tiders :D











/ A


Tisdag

4 otroliga dagar kvar ! ♥

jag är redan upp denna tisdag morgon. det är för att jag ska hinna tvätta lite gran och städa klart mitt rum.
det var kanske i stort sätt det jag ville få fram av detta inlägg och en ska till. när jag och sofia jobbade i söndags så hade vi det ass kul där ett tag. vi gick med i luciatåget och kom på en egen sång om hur kul det var att mocka :p sen kom vi på att jag skulle skriva låtar och sen skulle sofia sjung dom. så problemet löst med våran framtid.

nu ska det städas och sen åka och jobbas. i morgon blir det stan och ikväll blir att att prova kläder för det hann jag inte igår (Y)

ADAM ♥

LW förra sommaren i Örebro 080808<3


/ A


Måndag

5 dagar kvar! ♥

Stan idag med sofia och johanna och det var trevligt!
"Skarva, skarva!" & "stödstrumpan"
så nu är det bara två klappar kvar :D

Nu ska det städas och provas kläder tills på torsdag.
Men först städa så att det blir klart någon gång så att min mamma kan sluta gråta krokodiltrårar när hon kommer upp.

imorgon är det jobb på mässan och träning av små tjejerna om det hinns med.


"ett ograverat slag av vigselring
be en bön, du losar ingenting
ensamhet är kvicksand
det blir svårt att köpa mjölk
ett skämt som inte slutade som ett skämt

ett löfte om att aldrig bli som dom
ett hem som alltid måste göras om
varje gång jag blundar
växer rötter på mitt skinn
en enhet som har slutat andas in"
- Lars: Kedjebrev



/ A


Söndag

6 dagar kvar ♥

idag finns det inte så mycket att säga en att jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till. (y)
så nu ska jag få massage av världens bästa pojvän <3

stan i morgon med johanna och sofia. <3


/ A


Lördag

Nu är det nedräkning vill jag lova! 7 dagar kvar till Winnerbäck! ♥ ♥

Idag har jag jobbat i stallet som jag gör varje lördag nu förtiden (Y) sen var det en lååång frukost med fia.
när jag kom he mvar det duschen och sen fick jag hets och städade mitt rum innan sofie kom och hämta mig så att vi kunde åka till marieberg och handla julklappar. jag är ju långt i från klar så på måndag är det stan som gäller så att det blir klart. :) sen är det ju nedräkning till fotograferingen i västerås men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig för kläder (Y) heeeja!

nu ska jag lyssna lite mer på winnerbäck och gå och lägga mig för i morgon är det jobb på mässan 8-14 sen är det jobb i stallet 15-18 (y) allt för idag tack för idag.

"din skönhet inspirerar till en lögn
när mörkrets sista trummor dånar ut

& varför stod du annars här?
du kunde valt den andra vägen
du läser mig kapitel för kapitel
jag är mindre stolt nu, mer förlägen"
-Lars: Ett sällsynt exemplar



 / A





ADAM! ♥


Fredag

sitter här och lyssnar på winnerbäck och laddar inför konserten!! inte långt kvar nu :)

igår fick jag RIDA :D klockan halv 5 ringde sofia och malin och sa att carro inte juknde komma och att jag fick rida om jag ville, och att de såklart skulle göra ordning min häst (för jag hade 20minuter på mig innan lektionen börja) och så när jag kommer dit fick jag rida Prince och jag tror att han är gjort för mig ;) för när jag hoppar honom (säger malin och de andra som hoppat / eller sett han hoppat i hoppgruppen ) att han är kaos och bara skenar runt. men inte med mig. hihihi :)

idag ska jag äta lunch med sofie innan vi ska jobba på mässan och sen ikväll är det mys hemma med bakadpotatis och röra :)

och på lördag är det jobba i stallet klockan 6 och sen funderar jag på att åka till marieberg och köpa lite julklappar :) och på söndag är det jobb 8-14 på mässan sen är det att sätta sig i bilen och köra mot stallet för att jobba 15-18 :) fina pengar i helgen. (Y)




Lars Winnerbäck! <3


/A

 


RSS 2.0