KENT i mitt HJÄRTA!!!!

Sitter här i Adams säng och det känns som att jag har varit på värsta träningspasset men så är det inte för att jag har nämligen varit på KENT ! :D det var så fruktansvärt bra och det där var min bästa Kent konsert någonsin. det var fyra extra nummer, vi vart utvalda till den bästa publiken och stockholmarna satt på en flackmoppe jämfört mot oss :) (y) vi stod bra, vi såg bra, vi dansa bra och allt vi gjorde var allmänt bra :) för er som läser detta nu och kanske är på väg ut på krogen så ska de till björnsugan men jag orka inte ta mig dig så nu sitter jag här med tjutet i öronen, ett leende från öra till öra, värk i fötter och ben och är allmänt lycklig som sitter och myser i tankarna. och i slutet när de spelar mannen i den vita hatten så sprutar de ut röda pappers fåglar med texter från det nya albumet. ass coolt. :) och bara det att jocke var på så himmla bra humör och hoppa runt och också mös gjorde ju inte saken mycket sämre.
  ♥ tack för en underbar kväll tjejer och kent :D ♥



(bilder kommer lite senare )

Tisdag

Igår var första dagen på jobbet och det gick riktigt bra. :) så ikväll är det att jobba kväll börjar halv tre till halv 10. så det finns inte så mkt tid att blogga på. i fredags till lörddagen var det övernattning med små tjejerna och det gick ju super bra :) så cupen kommer nog inte bli några problem. och i söndag så var jag och klippte mig och det vart en liten lugg :o :) och sen var jag och adam och kollade på innebandy sen åkte vi ut till ikea och tittade lite :) jag ska bara ha den lampan sådeså :D nej men nu måste det packas och medan jag kommer ihåg det så såg jag på aftonbladet att det visst finns hajar i svenskavatten. eller på västkusten fanns det en hajras som simmar runt. men nu ska jag bege mig.

/ A


Torsdag

Sitter hemma själv hos Adam eller jag har ju Kay här oxå, för att jag är hundvakt till henne :) det går så bra så och snart ska vi ut på vår andra promenad :) idag händer det nog inte så mkt mer förutom att jag ska äta lite mat och åka till stallet sen vid fyra :) så vill jag bara säga att jag har fått världens finne som nu är ett sår mitt i pannan och jag vill bara sätta mig ner och gråta tills den försvinner. den är ju inte lite diskret av sig. det var nog mest det jag ville skriva just nu och att jag älskar adam vääääldigt mycket♥ och att mitt pandoraarmband gick sönder igår :'( sen kansek det är dags att köpa sig ett par snygga gummistövlar för nu har jag besämt att snön ska bort och då kommer det bli väldigt blöt.

/ A


Herregud

Idiot, skulle jag se han nu!!! , jag lovar jag skulle göra något som jag skulle få ångra resten av mitt liv.
jag la mig i det här endast för att du är min vän och för att jag bryr mig om dig. annars hade jag låtit det varit och de hade fått köra sitt race. men nu var det ju som sagt du som kom i kläm mellan dom två och jag tyckte att så gör man inte och jag ville inte ha det på mitt samvete att gå runt att veta och inte göra något. bara för att han var så jävla feg och inte tog tag i situationen själv,
innebär det då att han ska dra in mig och mitt förhållade bara för att han inte klara att hålla reda på sitt egna? det är ju patetiskt! för han borde ju ha vetat att det skulle komma fram till mig vad han sa?

men jag ska inte bry mig tror jag, det bli bara värre av att göra det. jag har aldrig gått från att gilla en person till att tycka så illa om den så snabbt. men ajaja, ska förska vara lite mer vuxen och strunta i er två så slipper man att tjafs. det var det jag ville säga så nu pratar vi inte om det någe mer någonsin :D

det var bara lite skönt att skriva av sig det :) punkt slut.

/ A

Onsdag

Dagarna går och jag har fixat mig ett jobb och det är ju super bra :D så jobbar måndag och tisdag nästa vecka och sen är det en massa utbildningar som jag ska gå på och sen är det att jobba hela sommaren :D

ikväll så är det match med små tjejerna (eller ja, tränings match) i navet halv 5 så det ska bli kul :) och i lördags vann vi mot Nora med 4-3. tjejerna var så duktiga. :) sen på fredag är det match och övernattning med dom på klubbhuset och snart är det örebro cupen och sen är det cup i västerås sen är denna säsong över. får se hur det blir till nästa. :)

ohhh, igår fick jag världens finaste pressent av min underbara pojkvän adam ♥ jag fick en klockbelock till pandoraarmbandet som jag har gått och kollat på så länge :) och igår fick jag den :D du är underbar ♥

/ A


Måndag

efter en helg med jobb, match med små tjejerna, inflytningsfest hos johanna, utgång på frimis och ännu mera jobb. så lever jag och det är ju tur det. Ni som har sett min facebook kanske undrar vem Denver är och varför jag tycker han är sten cool. Det är så att Denver är en häst som bor nere i privat stallet så när man tar in hästarna så har han ju ingenstans att ta vägen, så han går och ställer sig i gången och bara står där, som till skilnad från erik som går in i ponnyspiltorna och trängs. och igår så hade jag Denver med mig när jag skulle kolla så att alla satt fast, så gick jag in till en häst och han stod utanför snällt och väntat på mig :D det tycker ju jag var sten coolt gjort av honom. För jag gick in till fyra hästar och han bara stod snällt och väntat.

Denver

nu ska jag göra mig lite i ordning för att jag ska leka med min bästa vän sofia andersson när hon har slutat jobbet. så nu ska jag ladda min telefon och se om hon kanske har hört av sig.

just det, på det fredag ska jag på arbetsintervju :D wiiie, hoppas att det går vägen :D

/ A  ♥  A


Torsdag

idag har jag och Adam varit på ikea och handlat en massa flytta hemifrån saker, nu är skakerna till köket typ färdigt så det känns bra. och så fick vi med oss åtta stycken handdukar. hihi. så nästa månad bär det av igen ;) :)

sen så har jag och Adam firat 6 månader, vi har varit på g-vikens relax och bara tagit det lugnt. för adam har varit sjuk ända sen han börjar jobba på skolan så nu ligger han och sover för det är den bästa medicinen när man är sjuk, att sova :) ikväll händer det inte så mycket och i morgon är det träning med små tjejerna och på lördag är det match.

6 fantastiska månader <3

looove <3

/ A


Torsdag

De dagar som har gått sen jag blogga sitt har varit fartfyllda. Bland annat så har jag sökt hur mycket jobb som helt och det verkar som att det börjar ge resultat =D men man ska inte vara allt för säker.

sen har adam gjort om på sitt rum och det är ursnyggt nu :) en svartvit tavla med en röd buss mot sin röda vägg, en svart stegbokhylla som nu är väl fylld med massa grejer, sen har det tillkommit krukor med blommor. det är jättefint :)   ( och mitt rum har kommit i ordning om jag inte redan ahr skrivit det, nu är det bara nya tapeter kvar.)

sen har jag hjälpt sofie att flytta och det var ju väldigt skoj vill jag lova :D jag och malin hjälpte ju inte till så mkt men vi var där med glatt humör och våra stora munmuskler. ;) sen vart det VIP på Mcd med famlijen Wallin och det var mitt roligaste ever :)

sen har det väl hänt någe mer men inte något som jag kommer på så där på rak arm.

Frank Wallin och Malin Florén i Sofies kök i försök att få upp lampan :D


Adam min bäääääästa och Tindra. <3<3

/ A


RSS 2.0