Måndag - en helg i gbg

I lördags morse styrde bilen mot göteborg. jag sov hela vägen dit så det gick ingen nöd på mig. väl framme så skulle vi åka spårgvang och jag kan säga att vi är som familjen andersson i sunes sommar. för det första så när vi väl satt i bilden 50 minuter efter avrestiden så skulle alla (utom jag) springa in och hämta något (y) vi åkte en meter stan. åkte två fick stanna igen . och så när vi väl skulle åka spårvang så var min mamma något nervös, hon börja fråga oss hur man gjorde. för vi visste ju hur man gjorde. eller inte . det var kaos men vi kom med spårvagen och gick av i stan. där vi åt lite mat för att sedan sätta oss på nästa spårvang mot liseberg. liseberg var roligt och jag skämtar inte när jag säger att det var så häääääääärrrr många från örebro. men liseberg var trevligt och vi tog oss till hotellet med hjälp av spårvang och det gick fintfint :) men när vi väl kom till hotellet och skulle följa med pontus och sara till deras rum så var det redan folk i rummet när de öppna dörren ;) hahaha. lite pinit :P men vi fick ett nytt rum till dom så gick vi entligen och la oss :) vi var uppe till frukosten vid 9 och vi övervägde om vi skulle bada i poolen men det var ju inte tvåsiffrigt i det vattnet så det vart inge med det, vi begav oss till stan och spendera 4 timmar där innan vi åkte hem till örebro :)
på kvällen var jag med adam och vi såg på film och det var mysigt :)
ikvää ska jag jobba och så ringde sarah för en stund sedan och fråga om jag ville följa med till skåne den 11:e. så jag kanske drar till skåne i fyra dar med sarah, hennes pappa och bror :) very niiice vore det :)

Götebrog

Hotellet

Göteborg

 / A

Torsdag

Idag har varit en sån där dag man inte gjort så mycket, var och handlade på maxi med mamma, sen fördrev jag tiden på något sett, sen kom min kusin Rebecca och vi hoppas stustmatta och sen var det dags att träna, jag känner mig som en ny människa som har tränat så här mycket (y) idag var det brottning på schemat och det var så jävla rooooligt !!! :D det passet måste vi göra om :D hittills så är det 9 blåmärken på mina armar (y) och fler är nog på väg. nu ska jag äta lite mat och kanske styra film med mig själv.
är det någon som är sugen på att gå ut i morgon ? :)

 / A

Onsdagen fick en uppföjlning.

Asså, jag har inga vänner ;) antinge så jobbar de, ska jobba i morgon, är på bio utan mig, eller är på strömpis. grannen dissa. så nu sitter jag har och nöter msn/facebook och pratar med folk jag inte pratar med i vanliga fall (y) heja mig. men i morgon kanske jag och andre drar en sväng ut till minigolfbanan och sedan ska jag hem till sören och sedan är det träning.
och för allas information så har jag idag frivlligt av min rastlöshet sprungit ca 5km och gjort ett litet klent styrkepass :D

nu tänkte jag dela med mig av ett sms jag fått av malin :) :
Vi får inte glömma att komma ihåg varandra!
Låt oss skåla för oss & för männen som har oss,
förlorarna som hade oss,
och de lyckliga som kommer att möta oss!

den ska jag lära mig utan till och dra på krogen :D

 / A

Onsdag

Idag så ringde väckarklockan 08:00 för att kl 9 skullr jag infinna mig hos farmor och farfar där jag skulle jobba lite så jag får ihop fickpengar till  Rhodos :) mitt uppdrag för 2000kr var att damma, dammsuga och torka av. det gick på sisådär 70min ( ink fika paus ) guuuuuuuuld!!! och idag vart biljetterna klara efter att krångel igår på resebyårn (y) men nu ska vi till RHODOS, tjalalala :D sen vart jag kvar hos dom och åt mat och gamel morfar kom och åt, och efter två timmar kom farfars syster och man. medan jag städa så tvätta farfar min bil och konstaterade att jag behövde nya vindrutetorkare så när klockan var 4 och alla åkt så åkte vi till bilteam och köpte ett par nya :) så nu kan jag se ut när det regnar (Y)

 / A

Måndag, natt

Då var resan spikad, den 19Augusti drar vi till Rhodos !! :D :D :D <3<3<3 helst skulle jag vilja stanna där för alltid med det går ju tyvärr inte :( så den veckan ska jag bara njuta av livet och glömma alla beskymmer :) SPF SPF SPF !!!!! :D <3


Hotellet
jaa, 75meter till havet och 800meter in till stan (y)

HAPPY FACE / A

Måndag


Sitter här och väntar på att folket ska vakna till liv så att vi kan åka till marieberg och spana in våran solresa :)

Igår så var träningen så jväla roligt men så jävla jobbig :D
Och efter träningen så åkte jag motorcykel och det var det coolaste jag gjort vill jag lova !! :D
Det gick så jävlans fort, det var helt sjukt !! :D
 / A

Söndag

Även denna dag har gått till spillo, vakna 12, sen åkte vi till minneslunden för mormor fyllde år i fredags. men jag ska åka dit själv någon dag. sen sjung jag och mamma singstar, vi åt mat och nu sitter jag här som vanligt ;) men snart ska jag träna och det ska bli niiiiiiiice :) om jag har tur så ska det bli lite motorcykelåkning på efter det :) hoppas :D då har ju dagen inte varit allt för tråkig.

Här om dagen satt jag och mamma och kolla på kort och så vissa hon ett kort på mig när jag badade i badkaret när jag var lite och så säger hon : - Angelica, när du var liten vill du bli simprinsessa och tvinga oss att titta på när du gjorde en massa konster i badkaret. Och pappa sitter brevid och säger: - Ja, men du vart ju bara en prinsessa.

Det tyckte jag var gulligt av honom :)

men du ska jag byta om och fixa lite innan träningen.



 / A

Lördag

usch för regn, visst är det skönt att ibland sitta hemma och vara lite för sig själv. men nu har jag gjort det tillräckligt!
för under de två veckor jag har jjobbat så har ju de andra jobbat på dagen och när de slutat har jag börjat (y) men nu är det så att jag är ledig en vecka och det ska bli skönt att få åka ner till träningarna, umgås med mina vänner!! sen är det bara två veckor kvar på jobbet sen är man arbetslös, så nu i veckan måste jag ta tag i mitt liv och fixa lite inför vad jag ska göra till hösten.  men det kommer jag nog inte att veta så den biten kommer nog inte att bli av ;) och i morgon är det söndag och det ska enligt vädret bli fint väder så jag ska passa på att sola lite i snavis och leka med sofia :) sen blir det träning och sen om jag hinner ska jag åka lite motorcykel :) hoppas att träningen inte drar ut på tiden :) men nu ska jag återgå till filmen som inte är speciellt bra, men det finns inte så mkt att göra i detta skitväder.

 / A

Tidig onsdag

för en stund sedan kom jag hem från jobbet och idag krångla det till sig ordentligt. alla som jobbade i tryckeriet var inne i repron med mig och det var ingen som förstod vad felet var på maskin 1 så fick efter en stund köra ut allt i en maskin och det vart lite försenat (y) wohoo. eller inte. hoppas att det inte händer igen :)

men för övrigt så i dag (tisdag) så har jag varit med andré och vi spelade minigolf , var på stadium outlet och lagade mat hemma hos honom :) det var trevligt att man fick den här dagen att gå med någon annan än sig sig, datorn eller tv innan man åkte och jobba (Y) haha :)

men nu är det så att jag ska upp om ett tag och försöka fånga morgon solen som vara i någon timma i morgon innan regnet kommer. 

"En stor stark o hotshot
Hur länge har det pågått, skit i det, gonatt o sov gott

 / A

lars winnerbäck <3

Men allting, allting, allting
Allting, allting, ja allt
Är nästan perfekt

Och jag känner inte riktigt
Och jag lever inte riktigt
Under dagarna som inte riktigt finns
Men så kommer en säsong igen
Och strömmen går igång igen
Och nätterna blir ljusa
Och jag känner och jag lever
Och jag minns

Att allting, allting, allting
Allting, allting ja allt
Är nästan perfekt
Ja allting, allting, allting
Allting, ja allt
Är nästan perfekt

söndag

en kväll/natt/dag som spenderades med sarah :) vi hade en tjej kväll och pratatade om våra problems ;) haha, det var skönt att få prata av sig. :) idag har vi gått på stan och jag köpte mig ett par nya solglasögon för mina förra gick sönder på fyllan (y) nu ligger sarah brevid mig i soffan och har deckat lite lätt och vi ska snart åka till träningen och spela internmatch :) mkt roligt ska det bli :) sen är det utgång och fira sofia och ölle :D paaarty we like :D

 / A

lördag lite senare på kvällen

hemma hos sofia var det mys som vanligt och en massa fika och en jättegod tårta :D hon fick en massa fina presenter oxå :)

igår slutat jag jobbet 00:45, åkte hem bytte bil åkte till mats sommarstuga för att hämta mamma, pappa, frosse och helen så att de skulle komma hem. halv fyra strys bilen in i sörby för att släppa av frosse och helen. och då ringer andre och bjuder hem mig till adam ;) när jag väl kommer till adam är andre ner bäddad i soffan ass packad och prata om allt möjligt tills han äntligen sluta prata då han börja göra en massa ljud isället. haha, det var roligt. men det slutar med att andre lägger sig på golvet och somnar som en stock. vid 6tiden någon gång på morgonen somnar jag och adam och vaknar klockan 9 (Y) vid halv 11 knalla jag över till mig :)

och nu sitter jag här och gör inte så mkt kanske sak sova snart för jag har sovit 8timmar på två dygn :p
i morgon är det internmatch och sedan blir det utgång för att fira Sofia och Ölle. sen är det en vecka av väntan och en vecka med jobb sen är man ledig en :)

/ A

lördag

Idag ska jag hem till sofia och vara med henne och hennes släkt för att i morgon fyller hon hela 19år :)
Grattis darling, du är världs bäst <3<3<3<3




pirr i magen,




 / A

Kick off

I lördags hade vi (damlaget) och herrlaget kick off där det bjöds på kubb -spel i smålagt, tipspromenad, prickskjutning och grillning.
det var en mkt trevlig kväll :) inte för att det var så moget men jag har aldrig varit så full och inte haft så jävla roligt på krogen någon gång :) tack jenny för en lyckad kväll :D haha, det spåra väl ute lite där vid 1-2 tiden och så skulle jag möta cicci för att åka hem. då fick den överraskningen att min cykel var BORTA :O det var ju inte ett dugg kul så det var bara att ring till mamma som kom med sarah ( sarah var hemma hos mig medan jag var ute på krogen för hon är ju bara 17år ) men hon var även där för att vi skulle på efterfest hemma hos adam men det vart inget med det. och sarah fick ju sig ett gott skratt och det fick jag med och min mamma efter att hon lugnat ner sig ;) hahah . ett måste i sommar jenny är att vi ska ut igen !! :D <3
(bilder finns på facebook)

nu ska jag åka till jobbet och sluta klockan 00:45 för att vara exakt.
när jag går av på lördag natt är det bara tre veckor kvar!! woohoo :D


Jenny, Sarah och Angelica

/ A

RSS 2.0