goodbye my lover

idag är det mormors begravning, här hemma är inte stämningen på topp men den är inte hemsk heller.
alla går runt och tänker mest tror jag och jag har gråten nära till hands hela tiden.
men vi ska åka till morfar nu och sedan bege oss till kyrkan och ta farväl. skönt äntligen att man nu kan sluta tänka på allt det här och gå vidare, för det hålls på att rivas upp hela tiden och det är rätt så jobbigt.
släkten från halmstad kommer till begravningen och det var ju ett bra tag sen jag träffa dom och det ska bli första gången för pontus.


älskar dig mormor

imorgon är det praktik till 4 sen ska jag leka med sarah och vi ska på bio och sen sova hos mig för på lördag har vi match i mellringehallen mot hovsta. =)

 / A

ett farväl

Idag har jag, mamma, lillebror och moster varit på sjukhuset och tagit farväl av mormor, det kändes så skönt att få se henne en sista gång och ta farväl. Att se henne göra att jag fann något inom mig som sa att det här kommer att ordna sig, allt kommer att bli bra ge det bara lite tid. För hon såg så fridfull ut där hon låg. när vi satt där så ville jag bara att hon skulle börja andas och sätta sig upp och säga, varför sitter ni här och gråter? Sen när jag fick ta ett eget litet farväl så känns det som att man kan ta in det här lite bättre och låta sorgen komma ut på en gång. Det kommer aldrig att bli sig likt igen någonsin när vi ska samlas hela släkten när du inte är med, men jag vet att du allt kommer att se ner på oss och vara med oss och skydda oss från dåliga saker.Nu ska jag förevigt minnas sig och  ALDRIG glömma dig. fast det kommer ta ett bra jävla tag innan man fattar alltihop. Inuti mig känns det som ett svart hål. Jag känner ingenting! jag känner mig inte glad, inte ledsen, inte hungrig, inte mätt. Jag känner mig mest som en levade zombie just nu och det kommer jag nog göra ett bra tag framöver. Det är bara skit jobbigt att tänka på att du inte kommer få se mig i min balklänning, när jag tar studenten, när jag får barn eller när jag gifter mig. Det känns så jävla overkligt alltihop! vill bara ha dig tillbaka och krama och pussa på dig! men du ska veta att jag ÄLSKAR DIG! och det är jobbigt också när alla frågar hur man mår, jag vill att folk ska fråga det men det är oftast då jag börjar gråta för att jag börjar tänkta på dig igen men jag ska minnas dig som den kämpe du var och jag lovar att jag ska ta efter den kämpar andan du hade. det var synd att din kropp inte orkade mer för att du hade orkat att kriga i flera år till. men det känns också sköt att du fick somna in fridfullt under ett samtal så att du nu kan få lung och ro och slippa svära över det jävla trapporna och slippa andas i flaskan att du nu kan vara där du är och vara med din syster och dina föräldrar.
JAG ÄLSKAR DIG MORMOR! ♥♥♥



Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Håll ut! Håll ut!
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
Och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

Håll ut, Håll ut...

Världen ligger helt i dina händer
och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder


Håll ut, Håll ut...

/ A


en ängel

idag när jag satt på buss till daniels match så vart min mormor en ängel.
det suger men det är sant. men nu behöver du inte lida mer. det finns så mycket jag skulle vilja skriva och framförallt säga till dig men får inte ut det och kan inte, det ända som kommer är tårar.

mormor, den finaste ängeln som finns nu

/ A

RSS 2.0