Onsdag

I söndags så jobbade jag med sofia hela dagen i stallet och herregud så roligt det var. men på morgonen där var det inte roligt, jag mådde en Sofie Wallin, fyfan säger jag bara. men jag kan säga att det var ju kul hemma hos Dejn på kvällen och när jag, Sofia och Pontus kliver ur taxin så ligger det en kundvagn i snön och Pontus kommer på den braiga ideén att köra oss i den och det tyckte ju vi lätt kul. så vi hoppar i men det gick ju inte så bra i snön vill jag lova, så Sofia hoppar ut, välter mig och sen välter jag henne när hon sitter i och Pontus fick ett ryck och hoppa in i en snöval. men sen vart det morgon och stallet väntat.

bland annat så fick jag ett nytt nick som är Sessan (prinsessan) (jag lekt med lite folie och satte det i mitt pandband så att det vart som en krona) och vi gjorde vidoes och jag skulle gå ner i privat och säga att jag var adlig och att jag jobbade i stallet pga samhällstjänst :p det är ju väldigt intärnt men vi hade för himmla roligt åt allt.

sen tog sofia folie kronan till en ny nivå när jag har gjort en mask av den men den vart inte så roligt som jag hoppas på så Sofia sätter ut bananen i näsan på masken och säger 'men mammaaaaaaaa'. vi dör av skratt och det är fortfarande lika kul när jag tänker på hur det såg ut. :)

sen skulle sofia leka Jackie Shane :p hos sparkar upp dörren men ställer inte ner kärran med bajs hon har bakom sig och dörren for tillbaka i en väldig fart och Sofia får sår på benen och tror att hon har brytit den och tappar ut hela kärran med bajs på gången. som jag sa, har man inte jobb så skaffar man sig jobb.
sen vart hon lite ilsken på 'nämner inga namn för vi vet ju inte vilka det är' som tömmer bajset en meter innan containerna'. för vi hade hela dagen kämpat med att få allt i dom och så lämnar man bygget en kort sekund så är det någon som inte orkar gå två meter till utan har tömt sin kärra på stallplan och Fia vart flyförbanad så hon tog några raska steg ner till privat och skrev på tavlan att man skulle töm i och inte utanför. så vi får väl se hur det gick med det medelandet.

sen hände det en massa annat kul med det orkar jag inte ta upp nu :)


idag är det nämligen min och adam 5 månaders dag. men vem räknar :p    ♥

/ A


Fredag

dagarna går och jag bloggar dåligt. men nu är det så att jag har faktiskt jobbat lite denna vecka :) och ska iväg om en timme för lite mer jobb, slutar kvart i ett i natt sen är det att vara i stallet klockan 6 (y) sen är det lördagsmys och jag ska se till adam hittar på något vi ska göra. sen är det till stallet klockan 7 och jobba igen :D pratyparty kanske vi hinner med lite på lördag kvällen :)

veckan som kommer är inte allt för planerad på dagarna med på kvällarna är det träningar som gäller och bio besök. nu ska jag vila lite innan jag åker sen ska det jobbas.

hon är lite nära kameran.

/ A


Lördag

Idag är det lördag och jag har varit lite duktig idag tycker jag :) gick upp klockan 5 åkte och jobba, bra jobb idag Fia/racermockarn. Det gillar vi. Sen var det en frulle med och en massa snack och andra trevlig heter. Åkte hem byte om till träningskläder åkte till ÖKK och träna. Det vart 5km och lite styrka för rygg och armar. Sen har jag nog inte gjort så mycket. Heja mig. Just det, var hos läkaren i tisdag så nu vet jag mina stora problem ;) blåsljud på hjärtat och astman is back och så hade jag ont i hjärtat pga överansträngning. Men nu är det under kontroll så nu är det bara att köra på med träning.                                                                                                                                                               Men nu till det jag egentligen ville blogga lite om, när vi var på marieberg igår hade jag och min bästa kåmpis Sofia värsta skrattmoment men det är vara vi som tycker det är roligt inte ens Malin som stod 30cm brevid tyckte det var kul. Men tur att vi kan ha kul åt något hel knasigt. Det varzså att vi gömde oss för sofie ( moget jag vet vi fyller ju inte tjugo eller så där men vi gillar att leka bara ) så stod vi tryckta mot skinnhandskarna så vi pröva lite så säger jag - tänk om man inte skulle få av sig dom här nu. Och sen var det kört, vi spåra ut totalt och jag skratt så jag grät och skrattar nu när jag tänker på det. Tänker inte ta det som hände sen för ni skulle inte förstå och ni skulle tycka vi var konstiga. Nog om det. Eller jag vill säga att ett gott skratt förlänger livet eller det
känna bra för stunden att skratta iafl.           Nu har har jag typ fått kläm på hur man bloggar på bästa sätt från ipoden så nu kanske det blir mer bloggande nu . Vem vet :) imorgon ska jag vara med min otroligt underbara pojkvän och på kvällen ska jag, Adam, sofia, och Sofie på bugg och det ska bli ASS roligt . Man måste ju prova på något nytt i livet så! Nu blir det tv:n och inom kort så kommer jag kolla på mina ögonlock.
/ A

Torsdag

en sådan där typsik dagen efter dagen. sov hos fia i hennes lägenhet i natt och innan vi somna hann vi med att dra några glass vin, sitta på njuta en sväng och hänga några timmar på strömpis. det var niiice. fick en liten hong kong hatt som jag kämpade för mitt liv att behålla hela kvällen och lyckades med det men sen så fick tobbe den och blogga lite med den och det var så roligt vill jag lova ;) http://karlskaviar.blogg.se för ett gott skratt alltså.

sen gick vi upp vid ett och satt och kolla på Mtv sen gick vi till hennes mor och åt lite mat sen begav vi oss till stallet och jag vet inte om det gick bra eller dåligt, man kan ju säga att man har tappat hållningen när man hade uppbehåll. men jag är på god väg fram :)

i morgon ska det sökas jobb kanske drar ut till marieberg om jag inte ska leka med fia på dagen sen är det träning med girlsen halv 5 navet. trevligt :) sen är det mat på bordet hemma och sen är det upp och jobba på lördag morgon. yeeah. ska försöka vara vaken ett tag till sen ska jag hämta min bror i bigitta skolan, ska nog skala mig ett äpple och krypa upp i soffan en stund. på söndag kommer darling hem <3 äntligen ♥

 

/ A


Vid din sida

äkta vara <3


Vid din sida
är jag säkerheten själv
Vid min sida
har du en outhärdlig kväll



/ A


Måndag

man har ju ingen koll på dagarna längre, är det måndag eller är det lördag varje dag? man undrar ju ibland.
ujujuj, igår åkte adam till teneriffa och så här länge har vi nog inte varit i från varandra sen vi vart tillsammans. och jag saknar han redan, igår kväll hade jag så tråkigt så tråkigt. hur ska det gå den här veckan :p

igår kväll bakade min mamma även bröd och säger åt mig, ha i 3dl sirap så jag har i det. sen skulle mamma se hur det gick med degen och såg att den var ass kletig och kollade receptet igen på internet och såg att man skulle ha 3MATSKDAR. så det var bara att slänga degen och göra en ny. och den var ass bra och brödet vart jätte gott :) och dm gick åt skogen så inget mer om det. kan ju säga att jag har tränings värk i mängder och det ska bli kul på träningen sen och se hur det. nu kanske jag ska göra lite nytta, men vem vet.

jag saknar Adam och jag är kär i honom på riktigt. ♥


 / A


here we go agian

japp, jag har varit sämst nu den senaste tiden att skriva, men nu har jag lite tid för att Adam är på fotbolls cup i Nora :p tänkte säga lite få saker som har hänt,
jag har fyllt 19. fått en massa fina pressenter son belcoker till pandora armbandet :) en kavaj, pengar, smink, gymkort, kent skivan och vin glas.

sen kom det en jul en vecka senare och där imellan så hände det inget, hitta de sista julklapparna och lite jobb. sen var der julafton och jag jobbade med fia i stallet en stund på morgonen och sen var det hem träffa adam, sen kom farmor, farfar och gamel morfar och åt, sen vart det klappar som pengar, chokladask och en locktång. klockan 3 var det kalle ankas jul och klockan 5 var vi hos morfar och hela tjockasläkten. sju kom tomten och det bjöds på mycket fint :) belocker, uppläggnings fat, skålar, kent skivan igen, en ipod touch, parfym, presentkort, ett guldarmband. sen var det fika och ännu mer prat sen åkte vi hem och så vart det en singstar skiva, presentkort, ett biobesök och cholkad till mig och adam. sen var det jul avklarad och det var säng tidigt för att det var ju jobb hela fredagen och lördagen.

efter det har det nog inte hänt så mycket mer än jobb i stallet ( eller min mamma hann fylla 40år och jag och adam var kattvakter åt farmor och farfars katt över natten och min bil gick sönder) men jobbet i torsdags på nyår. jag tror inte man kan ha ett värre slut på 2009 än så :p haha, det var helt otroligt, vi fick jaga hästar i karslundsspåret och jaga in 50ridskolehästar i två timmar med förstärkning men vi klarade av dagen och party vart det :)

nu sitter jag här och väntar på att adam ska komma för i morgon åker han till teneriffa en veckan och jag ska iväg på dm i kumla i morgon. så nu ska jag vänta lite och sen sova så att ajg kommer upp i morgon :)

 /A


RSS 2.0