kan vi spola fram tiden tack :)

det skulle vara fantastiskt om vi kunde spola fram tiden cirka två veckor! ;D



får bota längtan med att se ett sex and the city avsnitt.

/A


:)

Sitter här hemma efter att ha varit i skolan 4 timmar och idag började del kurs 2 och det är en grundkurs juridik.
Det var ju inte så där jättekul att sitta där inne när man får reda på att de ändrade kurslitteraturen i fredags och att hon säger att lagboken vore ju bra om man hade. Man tackar.

Men men det är bara att bita i det sura äpplet och skicka tillbaka boken som kom igår och beställa den nya.

Men helgen har varit super mysig. Kvällsmys på fredagen, hotell frukost på lördagen och en galen kväll med famlijen andersson som sedan spårade ut på strömpis. söndagen bjöd på ännu mera mys. :)  


Men jag ska snart åka till Sweetie och mysa lite och sedan styra vidare mot jobbet. 
(fy vilket tråkigt inlägg, men så är det iband)

 / A


:)



Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Håll ditt huvud högt
Det är allt man kan begära
- Kent



/A


Tisdag.

Dagen började så tidigt som åtta idag för att åka till Sweetie ♥
Att spenderar några timmar i stallet på morgon är underbart :)

Nu försöker jag sitta här i fåtöljen utan att ha sönder jeansen :p jag har mina såkallade "ståjeans". De är inte särkild bekväma att sitta i men jag jobbar på det :p 

Ska snart iväg till skolan och idag ska vi redovisa vårat grupparbete. håller alla tummar att det går vägen :)
Sen ikv ska jag hem till Jessika och plugga. Gud vad jag längtar till fredag kväll då tentan äntligen är över. Ge mig fredag kväll :D

Igår hade jag, jenny och johanna en mysdag på marieberg, blev tre par skor rikare, en body rikare och ett par jeans rikare :) Jag och Jenny övertala sedan Johanna att ta hål i öronen och nu sitter Johanna hemma på norr med hål i öronen, starkt jobbat darling :) På kvällen åkte jag och Jenny till njoy och träna ett dubbelpass första body jam (jag dansar aldrig nykter igen :p haha) sen tog vi ett pass yoga och det var inte heller min grej att gå in i sig själv och andas oh hej oh hå :p Men nu har vi prövat på det med :)



- En blond Jenny och en brunhårig Angelica 2009

/ A


morfar ! <3



Jag har varit lite frånvarande härifrån ett tag med det är så att min underbara morfar gick bort för ungefär tre veckor sedan :'(

Det blev lite chockartat när mamma ringde och sa att morfor är på sjukhuset och håller på att somna in.

Men jag älskar min morfor för att han valde att gå den vägen till slut. 
För det bevisar bara hur mycket han älskade mormor och det bevisade bara hur mycket han ville tillbaka till henne.
Är man konstigt om man säger att det är fint att dö för någon annan?
Man säger ju att jag skulle dö för dig! Och det var precis det min morfar gjorde.

För han låg nämligen på sjukhuset och blev undersökt men de hitta inga fel på honom. Men man kan inte hitta sorg, det är bara något man känner. Man kan le men egentligen är det kaos inombords! 
(Det känner man ju igen.) 

Men jag satt med dig hela natten och höll din hand. Tur att vi har varandra, mamma, mostrar, morbror och kusiner, tur att vi inte är som alla andra! När vi satt där med dig så skratta vi och gräta vi om vart annat. Nu får vi ta hand om varandra och klara oss igenom det här! Jag vet att vi klara de för vi är starka.

Blir så himla ledsen när jag tänker på allt som du sa att du skulle säga på mitt bröllop!
Jag grät på studenten för att jag saknade mormor! jag kommer att bryta ihop på bröllopsmiddagen när alla håller tal för då kommer jag tänka på dig!

nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig nån chans
-Lars Winnerbäck



Men nu är ni med varandra igen och det är det som betyder allt! Ni kommer aldrig att bli bortglömda!
Älskar er mormor och morfar! Världens finaste änglar ♥

/ A


en uppdate av helgen

jaa, det börjar med en fika på stan i fredags med min klasskompis Sara :)
sen var det vidare till Bella där vi färga håret rött på mig :)
Fia mötte upp oss hos Bella och vi drog vidare till Bion.

bion började nio och halv nio kom vi på att vi var hungriga, så vi beställer lite mat såsklart. 20.58 börjar vi röra oss in mot salongen och kommer på att vi måste gå på toa :p så vi kommer in i salongen ganska sist och ska leta reda på våra platser, då de tänkt till riktigt ordentlig Sf och satt nummret på stol längst ner vid golvet typ. och jag säger så där lite halv högt! -Men va fan, jag ser ju inget utan glasögonen. Så sofia böjer på sig och ser ut som hej kom och hjälp mig och letar efter våra stolar. :p haha. vilken syn.

vi klara oss igen bion med några skrattanfall och styrde cyklarna hem till Oskar där vi satt och drack lite vin och kolla på tv :)

Lördag.
Klockan ringer halv 9 och vi (jag och fia) går upp för att åka till stallet för att rida :) det gick bra för oss båda och efter ridningen var det lördagsfrulle som det var förr i tiden då vi jobbade på lördagarna i stallet.
det var tider de :p

sen åkte jag vidare till Skråmsta där jag och Helene klippte prinssesan så nu är hon super fin :) sen var det åter att åka till Sofia där vi laga mat och gjorde oss i ordning för att dra på förfest :)

vi förfesta hemma hos sofias kusin frida och hade det super mysigt :D sen styrde vi mot strömpis och det var en kanon kväll och på vägen hem så krocka jag och fia med varandra med cyklarna! men vi klara oss utan att ramla och herregud vad kul vi hade :)

söndag,
inte alls lika kul att vakna upp till men det ordnade upp sig. vi gjorde inte på mkt förutom att äta milles :p och på kvällen var det One tree hill DUBBEL avsnitt och jag har kommit fram till att jag oxå vill bo i One tree hill!! :D alla är så snygga och lyckliga hela tiden :)

det var väl det och idag har jag pluggat lite och ska försöka att göra det lite mer innan det är dags för träningen.



tack och hej!

/A


RSS 2.0