Helgen vi var i GBG

Den 6:e augusti om jag inte minns fel så var jag, sofia, sofie och malin i göteborg över helgen och bodde på hotell på avenyn och lekte lyxliv. vi lämna perongen i örebro vid 18 tiden på fredagen och anlämnde på hotellrummet vid 22 tiden. vi var inte sena att korka upp för det gjorde vi redan på tåget så det var bara att byta lite kläder och bege sig till Trädgården. kan väl inte säga att det var en av mina favorit utgångar men coola som vi är så glänste vi med stil. när orken tog slut var det ett mcd häng och vi vart typ på hoppade av en full göteborgare som inte alls tyckte om örebro. men han gav oss ett roligt uttryck - stay black bitches.

sen var det lördag och vi sitter och njuter av frukosten och ska styra dagens underhållning och ganska spontat som vi är typ hela tiden så styrde vi mot liseberg och det kan vara det roligaste den helgen. sofia du ägde balder! det är det ända jag kan säga :D sen så sprang vi på cimon och det var ju inte ett dugg pinsamt. ellller så var det ju det. men vi går inte in på detaljer där heller för jag har egentligen inte tid att sitta här. vi möter upp sofie som inte var med under dagen för lite lunch och vilken tajmin, precis när vi säger - kan vi det här nu eller? så börjar det ösregna så vi traska hem igen mot hotellet. på det vart den en powernap och sen var det bara på't igen. vi korkar upp igen för att nu styra till Trädgården igen för att avnjuta en konsert med KENT ♥ som var helgen mål. kvällen var underbar och vi fick vackert väder som tur var och allt var lovely. så var vi back på hotellet där vi böt om. eller vi och vi, jag och sofia vikingar som vi är byte om och skulle ut och göra gbg osäkert men vi kom bara ner till hotellets uteservering där vi satt och titta på folk och bara satt. när drinken var slut och ögonlocken halvt neddragna gick vi upp till rummet och på vägen dit var ju bara super kul. - the tomato.
men väl inne på rummet klockan 1 så börja vi fylla upp badkaret med vatten och skum och tyckte att det var en bra ideé att ta ett bad båda två i det extremt stora badkaret. men i kom vi och det var ju rätt kul att leka med skummet så där som man gjorde när man var liten och vi knacka på hos sofie och malin helt ner skumade men de ville inte öppna på något konstigt vänster så vi gick och la oss vi med.


så var det söndag och det hände ju inte mycket mer än utcheckning och så gick på stan hela dagen till tåget gick hem klockan 6 och vi hann ju med att shoppa, klaga, äta, fika, klaga, sätta oss på tåget, upptäcka att sofie's dator har blivit släppad och därefter helt slippad på ena kanten, klaga och till slut komma hem.

pigga, glada och positiva på väg ner till GBG
pigga, glada och positiva på väg ner till GBG

Kent
KENT

slitna, sur, irriterade på väg hem till örebro
slitna, sur, irriterade på väg hem till örebro

/ A


RSS 2.0