fredag hela veckan.

mot GBG !

 ♥

Winnerbäck i örebro!



♥♥


Fredag

nu så, nu har jag fått mitt schema för i sommar och yeah, jobbar varje helg (Y) förutom den helg vi har planerat lite så där att åka och kolla på kent i gbg :) underbart vill jag lova :D men annars är det ett bra schema. sen har jag och mammi varit och besiktat bilen och den klara sig, varit och lämnat blomma i minneslunden, handlat på maxi och på plantagen, planterat blommorna vi köpte och så har jag köpt mig en bingolott :o och köpt en Winnerbäck biljett :D och nu ska jag äta lite mellis för i ikv ska vi grilla och sen ska vi till sofia och partaya och sen är det frimis :D  woohoo :D

och igår så firade jag och adam nio månader  ♥, gud vad tiden går fort när man har roligt :D och så var jag på stan med sofia,sofie och malin och sen på kvällen var vi på sex and the city 2 och herregud vilken bra flim. kan lätt se den igen om det skulle vara så :D la la la ;) 

nej men nu ska jag inte sitta här när man kan få lite sol på sig. vi kanske ses i dimman ikv?


 / A


Onsdag

vad underbart det är att vakna upp en lördag morgon när man ska till stallet och inser att det är faktiskt är 14.5grader ute lika så på söndagen när man är upp med tuppen och så har det varit nu den senaste dagarna och man kommer ju att bli bortskämd om det nu skulle slå till och bli kallt igen. men det får vi ta då.

som sagt jag har hunnit med att jobba i stallet under helgen och det var som att jobba i en fuktig regnskog med lukten av kiss och bajs (y) ( det kanske var lite för mycket information, menmen :)

i måndags var det jobb till klockan ett på dagen sen bar det av hem för att sitta i solen någon timme och så spela jag yatzy och jag fick just yatzy TVÅ gånger :o man blir lika chockad varje gång det händer ska jag säga. sen på kvällen rensa vi ogräs här hemma och runt halv nio åkte jag och pappa till gymmet och gymma lite eller ganska mycket ;)

igår var jag ledig och det var ganska skönt jobbade från torsdag till måndag så var rätt trött och det vart en skön sovmorgon. jag hjälpte pappa med att sätta fast staketet runt poolen och sen åkte vi motorcykel och hamnade i hallsberg på en fika. senare på kvällen åkte jag till stallet och vi red ute för första gången för i år och jag och prince klickade lite mer igår och det är ju alltid trevligt att få beröm av petra :) så nästa vecka ska jag jobba med mina händer. och jag kan säga att myggorna har kommit fram, jävlar vad mygg det var igår när vi red. man kunde inte stå still en sekund för då vart man uppäten. men det är underbart att rida ute i denna värme. höll dock på att dö lite  av andnöd och av svettningar men det är gött.

och så i morse körde jag min kusin rebecca till skolan för att hon sov här i natt och jag var barnvakt så nu håller jag på att tvätta mna sängkläder och väntar på att få hänga upp dom sen ska jag köra pontus till skolan för han ska på hajk men klassen. sen ska jag och pappa ut och åka motorcykel till arborg och luncha där sen klockan fyra börjar jag jobba till halv tio ikv.

det var nog det jag hade för en här gången. på återseende.

/ A


Min stora kärlek heter Adam

japp det kan du ju ge dig på att han heter :D

älskar dig Adam

 

adam <3


Lördag

idag har det varit en händelserik dag. den började klockan 5.15 när klockan ringde och så åkte jag till stallet och jobbade. redan då var det 14.5grad ute och det var typ 100grader i stallet så ett tag höll jag på att försmäkta.

sen åkte jag hem och sov lite och senare på dagen runt halv ett åkte vi ut mot ässundet och åt räkmacka och glass. efter att ha spenderat några timmar där åkte vi in mot stan igen med stan till i mjärsta hos lammungarna igen. och jag kan ju säga att jag ska ha lamm när jag blir gammal. ett av lammen var med tamt än de andra och jag ville bara ta med honom hem. sen satt vi i hagen och kollade och klappade på dom.

sen åkte vi hem och malin plocka upp oss i den nya saaben och vi drog till maxi för att ikv ska vi till snavis och mysa hela gänget med engångsgrill och filtar :) det ska bli super mysigt i denna sommarvärme vi fick idag. så hare gött ikv för det ska jag ha :D

hur söt är han inte ? :D

jag ville bara ta med honom hem :D


Onsdag

jag har världens underbaraste pojkvän med familj :) i måndags kom adam hem på sin rast med blommor till mig och hur gulligt är inte det ? :) och igår när jag kom hem från stallet kommer adam över med att par ridbyxor av märket pikeur ( för er som inte är så insatta så är det ett märke av, lite finare lite bättre ) och dom byxorna fick jag av anneli ( adams mamma ) bara för att jag hjälper till att gå ut med Key. jag finner inga ord hur glad och chockad jag vart nu när jag äger ett par sådana. det trodde jag aldrig att jag skulle göra ;) så på tisdag ska det ridas jävligt bra.

jag hoppas på att få jobba i veckan men det det verkar mörkt på den fronten och hoppas att det kommer mer nästa jobb tills nästa vecka. och igår blev jag delegerad och det är ju super bra för nu kan jag klara mig själv (Y) och så vill jag bara höra om du vet om någon behöver en tjej i sina bästa år till nästan vilket arbete som helt efter 1:a september. let me know. så att jag kan ta mitt pick och pack till en egen lägenhet :D tack på för hand ;)

men nu ska jag göra en hemlis till adam som är och tränar och se om han märker något i morgon. hihihi :)

så hoppas att ni njuter av denna onsdags kväll och kryper ner i soffan till Grey's ikv :D



/A

Måndag, dagen efter helgen.

i fredags var har först hemma hos min lilla bäbis kusin andré och kidnappade honom ner till maxi där det inhandlades jordgubbar och chocklad. sen gick vi till stora lekparken och lekte tills jag tröttnade och tryckte ner honom i vagnen och gick hem med honom. då var man inte populär vill jag lova.

sen åkte jag hem till mig och gjorde i ordning jordgubbarna och åkte och träna med pappa. på kvällen var det att doppa gubbarna i chocklad och senare på kvällen gå över till adam där det var fest. där var det livat och jag fick plus poängen för jordgubbarna så det är ju super ;)

sen vart det lördag och jag och adam låg i soffan tills jag var tvungen att åka och jobba en sväng det gick segt men det gick ju bra :)

och igår var den en mysdag på stan med sofia och det är alltid lika mysigt att vara med dig baby girl :)

igentligen så bloggar jag mest för att slippa städa :p eller det är bara att dammsuga som är kvar men det är ju för himla tråkigt. och så har jag fixat en massa som att i morgon ska jag till jobbet och träffa en sjuksköterska så att jag förhoppningsviss kan bli delegerar i morgon så att jag kan börja jobba på egen hand :) sen har jag anmält mig till något info möte om bemaningsföretaget som jag finns inlagt i ;)

nej men nu ska jag ta tag i det så att det är gjort och plugga igenom alla papper och häften.

hej simon. ;)

/ A


RSS 2.0