DIVISION ETT !!!!

VI GJORDE DET OMÖJLIGA!!!!
vi låg under med 4 mål till lördagens match igår mot Hagfors. och jag tror att det bara var vi spelare och tränare som trodde att vi hade en chans att vända på steken efter förlusten med 6-2. Hagfors trodde själva att de skulle ta hem segern och gå upp till divison 1! men vi visade vart skåpet skulle stå och vi kämpade för varandra och gjorde allt för varandra ! vi gjorde det omöjliga och tysta Hagfors klacken och knäckte Hagfors! för vi vann med 5-0!!! det var helt crazy!  när kajsa gjorde 5-0 målet när det var 37 sekunder kvar. det var dom 37 längsta sekunderna i mitt liv. jag satt och halv grät på bänken av lycka så jag satt mest och hoppades på att backarna inte skulle komma på byte, och de gjorde det inte! till slut gick slut signalen och vi alla i ösk bröt ihop i lyckotårar och alla var så jävla LYCKLIGA! Det vart skumpa och Lisa sa till mig innan vi lämnade Örebro att den som gjorde sista målet skulle få en egen flaska asti och så kolla hon på mig och sa om du gör mål så får du också en asti flaska.
och så går jag in och gör 2-0 målet. haha ! och för att vi tog oss till div.1 så sprang henke hem den första kilometern, hagis badade i älven utanför hallen, macke fick vi sminka och ta på peruk och lena ska tatuera sig.

det jag vill säga nu till sist är att jag är så jävla STOLT över våran prestation igår och våran kämpa anda för varandra och för laget. <3 ÖSK dam, vi kommer att komma långt om vi fortsätter att kämpa för varandra!

01.59Mål0-1Hannah Knifström (Kajsa Lihagen)Örebro SK IBK
04.35UtvisningU2Julia Jansson (Hands)Hagfors IF
07.12UtvisningU2Frida Claesson (Otillåtet slag)Örebro SK IBK
18.39UtvisningU2Elin Heimer (Hårt spel)Örebro SK IBK
18.39UtvisningU2+10Elin Heimer (Osportsligt uppträdande)Örebro SK IBK
18.39UtvisningU2Heidi Klier (Hårt spel)Hagfors IF
19.48Mål0-2Angelica Lundkvist (Matilda Pasanen)Örebro SK IBK
Period 2
04.36Mål0-3Anna Nyman (Sarah Sörman)Örebro SK IBK
14.24Mål0-4Hannah Knifström (Kajsa Lihagen)Örebro SK IBK
Period 3
15.25UtvisningU2Caroline Fagerström (Protest mot domslut)Örebro SK IBK
19.24Mål0-5Kajsa Lihagen (Caroline Fagerström)Örebro SK IBK
19.24Time out Hagfors IF


 / A, stoltare en någonsin!

KVAL

idag är det nämligen så att ÖSK dam ska spela sin första av två kval matcher till div.1

plats: mellringe
tid: match start 15.00
entré: 50kr


det kommer att bjudas på en riktig ljus och ljud show och en riktig köttig match.
sen kan jag tillägga att hagofrs har med sig två stycken suporter bussar till matchen. så det kommer att bli liv på läktarn!

ösk dam.

RSS 2.0