Tisdag

tisdag var det ja, börjar jobba halv tre idag så ska väl kansek vila lite innan jag åker för i morse var jag upp med tuppen trots min sovmorgon. det är så att adam skulle ut till glanshammar och jobba och efter det var jag ute och sprang och gjorde lite fysövningar för att jag missar kvällens träning. sen åkte jag till ikea och köpte mig en lampa så hoppas pappa får tid att sätta upp den någon dag :) sen var det ica som stod på schemat och sen har jag städat mitt rum. man hinner med mycket när man går upp tidigt.

nu hinner jag inte skriva mycket mer för nu ska jag göra iordning det sista och åka till jobbet.

/ A


Tisdag

Så där ja, jag har hittat hit för kanske tredje gången i sommar :o men men, nu är jag här iafl.
Hemma hos oss så är det operation rensa på övervåningen. det är ju inte så kul. för det mesta är ju skit som ska slängas men när det kommer fram så blir man njaaa, den ska jag nog spara. igentligen borde man ta lådan, en säck och vända lådan upp och ner för det är ju grejer man inte visste att man hade. men nu är det gjort och jag har kollat igen alla cd-skivor som inte var märkta. och det var ju inte en skiva. men nu är det gjort.

det är så att man fjärris till tv:n har gått sönder så jag var på kjell och company idag och köpte en ny fjärris för 300 underbara kronor. så nu måste jag leta rätt på en massa papper för att jag ska nämligen koppla in fjärrisen i datorn och fylla i en massa info om tv:n så att den kan kopiera över en massa koder. ja jag vet, jätte komplicerat. så jag kommer väl inte ha någon tv på ett väldigt långt tag framöver.

igår var jag och adam ute hos hans mamma i sköllersta och det var super trevligt, det vart mat, promenad med hundarna och kortspel. och idag så har jag och adam fått brev från adams farmor och farfar från nya zeeland och det var ett jätte gulligt kort så nu ska vi väl ta fram lexikonet och svara på det. och nu sparas det pengar så att vi kan åka dit i vinter. :)

nu ska jag plocka ordning på det sista och slänga mig i sängen för i morgon bär det av till harge med famlijen :) och på kvällen går rycktet att vi ska chilla vid snave med lite grillning och vin :)

jag älskar min fästman adam ♥


/A


Onsdag

folk tycker väl att jag är konstig som sitter och bloggar just när fotbollen ska starta, men jag hitta lite tid. det är ju väldigt länge sedan jag bloggade och det är ju ajaj på det. men ska dra lite snabbt vad som hänt i punktlista.

  • Firat midsommar.
  • börjat jobba.
  • fått ett till vikariat på rexhemvård.
  • sett en massa fotboll.
  • varit med adam och med vänner ♥
  • hunnit med att sola och badat på mina ledig dar.
  • flyttat in adams byrå så att han kan ha kläder här för hans mamma flyttar på fredag/lördag.
  • målat lister till mitt rum så att det kan bli klart snart på riktigt och oljat golvet utomhus.
  • fått present av adam. ett pandora smycke som är mormors stjärntecken.
  • och så har jag börjat med försäsongs träningen tre gånger i veckan.
  • och så har ju sofia och ölle fyllt 20år men det har inte firats för sofia är i canada.

    det kan nog vara det mesta i stora drag så här sammanfattat. det är gött det och jag vågar inte lova nästa gång jag bloggar för det vet man aldrig. men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på fotbollen och laffa batterierna så att jag orkar jobba i morgon. :)


jag och kärleken <3

/ A


RSS 2.0