Torsdag

det har varit lite jobbigt för mig den här veckan. jag har tänkt att det är onsdag så är det bara tisdag och idag trodde jag det var fredag osv. men nu vet jag att det är tordag och imorgon är det valborg och vad händer då?

jag vill vara skriva lite smått om att jag trvis på jobbet och får jobba ganska mycket vilket är bra :) nu är det vara delegeringen kvar sen är jag redo för att klara mig själv :)

sen vill jag bara säga att jag och adam åker till turiket om ca 43 dagar :) super bra! ♥

och idag ska jag till moster och fika sen ska jag höra med någon vän om den vill leka med mig :) och så besiktade jag bilen igår och det vart inte körförbud på den men det var några saker som måste fixas så det gick ju bra var lite orolig när han var ute och test körde manhattan så länge men det gick ju bra till slut. (y) ska göra mig i ordning och förska få tid till delegering. hare gött.

/ A

Måndag

Åter från Västerås och det gick ju super bra :) 15tjejer lämnade örebro i fredags och 15tjejer kom hem igår. vi har spelat matcher, myst, ätit godis, badat, kollat på matcher och mycket mer. men tjejerna var underbara och jag skulle gärna åka någonstan med dom igen (y)

idag har jag tränat på morgonkvisten och sen har det inte blivit så mycket mer, ska gå ner och hänga upp min tvätt och snart ska vi grilla och sen ska jag vara med adam ♥ någon som vill hitta på något i morgon ? :) hör av dig.

/ A

Fredag

Jag vill tacka de som har pajat min bärbara dator som gör att jag nu inte kan spara någonting som finns på den eller kommer ut på internet. men det bra och konstiga sätt så fungerar potnus dator som den ska.

idag har jag varit på datakurs som har med jobbet att göra och på onsdag ska jag dit och jobba ikv igen :) mycket trevligt. väntar bara på att bli delegerad så att jag kan få börjar jobba själv så ska väl dit på måndag och försöka få tag på någon sköterska som kan hjälpa mig.

ska packa det sista snart inför cupen och laga lite mat så att jag slipper vara ute i sista sekunden. jag tror eller jag vet att jag har minst lika mycket packning som tjejerna fast jag bara ska vara ledare för den. är inte det konstigt? jag har nog med mig jätte mycket kläder iafl det skulle bli så att vi skulle behöva vara kvar där några extra dagar;) så vid tre tiden rullar vi mot västerås och jag tar på mig mammarollen till 15 tjejer (och för johanna) skulle jag tro :) men I like it.

Lite annat som kan vara roligt att veta är att nu är turkiet resan betald och det är ju lön idag så det var ju bara att sätta över på sparkontot igen så att man kan leva där nere. för när jag är där nere så fyller ju min lillebror 18år och det tycket ju inte han var så roligt att jag inte skulle vara hemma när han fyllde det så jag måste ju köpa en massa fina presenter för att kompremisa det hela :) så denna månad har jag 1000kr att leva för så det kommer blir en fattigmånad med få aktiviteter. men det brukar ju vara just tvärt om när man ska snåla. då ska man ut på korgen och det ska göras det och det och så hittar man ju tusen grejer man vill köpa. men när man inte lever fattiglivet så händer det ju ingetting. men ajaja. life is a bitch sometimes.

jag älskar dig adam och jag kommer sakna dig men vi rings och smsar :D älskar dig ♥

/ A

Torsdag

det känns forfarande lite konstigt att inte åka till stallet vid fyra som man har gjort i många år nu. men i stället så bär det av till stallet på tisdagar halv nio för att rida för petra. ujujuj, vi har mycket att jobba med vill jag lova. men det ska bli kul för det var ju det jag ville med det hela. att blir bättre. :) snart ska jag hämta adam på jobbet så ska vi åka till m-berg och fixa lite sen ska jag hem och packa för att imorgon åker jag till västerås med f95 för att spela cup. ( eller jag ska ju inte spela men jag ska se till att de spelar bra ) så jag kommer åter på söndag någon gång :)

och jag har ju börjat jobba på sofiahemvård och det är ju super :) och den 28juni till 12augusti så jobbar jag :)

nu ska jag göra min i ordning och börjar packa lite. ( vad konstigt det känns att packa till en cup när man inte ska spela, man behöver inte tänka på klubbor, skor, matchställ, strumpor osv :) men det är ju skönt det. :)

/ A

Turkiet var det

den 11Juni åker jag och Adam till Turkiet och lever livet en vecka :)

Hotellet

 

omgivningen

/ A


Renoveringen är nu klar :D

japp, någon gång i januari om jag inte minns fel så skrev jag att jag skulle renovera mitt rum och nu är det klart :) tänkte inte skriva så mycket utan tänkte visa lite bilder.

så sant så :)

lite gips till taket

nytt golv

ny tapet

och så vart det :)


och såklart ska det komma en bild nu när det är möblerat och klart. kanske kommer lite senare under dagen :)

/A


RSS 2.0