Lördag

Är på jobbet och slitter... Sarah ringde just och hon är på fest hemma hos O.G och nu styrs det kanske hallowenfest där nästa lördag. idag var det match och det var en knackig start men när det var 23 sekunder kvar så avgjorde ÖSK till 4-3 och vi leder fortfarande serien och det är väl roligt. nästa vecka ska jag ta mig i kragen och fråga frida om hon vill ha någon hjälp med sin häst. jag blir galen om jag inte får rida snart och göra något som jag bli glad av på dagarna/kvällarna. tur att jag har adam <3. i natt ställer man om klockan gott folk så glöm inte det.

för er som undrar om mitt finger så överväger jag nästan att amputera bort det. det ser för jävligt ut och jag börjar bli orolig ifall det kommer att börja läka. jag börja med antibotikan idag så vi får väl se om ett par dagar hur det ser ut.

haha, satt och gjorde om bloggen lite igår, inte helt nöjd. jag ska ha en annan bild iställer för winnerbäck men mannen fick lite plats och kommer väl få vara med några dagar innan jag byter :) nu är det fan inte långt kvar tills den 12/12 :D winnerbäck <3

just nu har jag 16sidor kvar att skriva ut (gånger 4 för det är 4 plåt) så 64 plåt kvar att skriva på sen ska de väl lägga till en massa sport sidor in i det sista så jag kommer väl aldrig bli klar känns det som just nu. kom sidorna, jaa kom då! nu ska jag åter gå till radion och min cola.

 / A


Fredag

ojojoj, slår på stort och bloggar två dagar i rad. vad har hänt :p
idag har jag i stort sätt bara städat och varit ute med Tindra och tyckt synd om mig för att jag har så ont i fingret. sen vill jag bara säga att spänningen i vaccinarmen har släppt och de var skönt att entligen få sova på sidan igen :D igår var det löpning i vena cirka 4km det kändes som att hjärtat skulle stanna och att höger armen skulle gå av och att vänstra lång fingret (den som är inflamerad) skulle sprängas. med det gick bra och jag överlevde. imorgon är det match kl.14.00 i mellringe och efter matchen ska jag börja med antibiotikan :D hoppas att fingret blir bra någon gång. sen på söndag är det borta match kl.14.00 i kumla med f.94-95. det ska bli naaajs.

ikväll ser väl planerna ut att träna tjejerna och sen åka till fia och mysa framför idol sen i morgon klockan 6 är det att befinna sig i stallet för att jobba :) och idag ringde jag och ställde mig i fredags gruppden. bättre en inget jag är så jävla rid sugen så det finns inte.

nu ska jag åter gå till städingen och laga mat :o ibland kan man vara duktig minnsan :)

 / A


Torsdag

Jag är rätt dålig på att blogga jag vet. men nu är det så att jag. nu är de så att jag har blivit av med min bästa vän förkylningen. men nu är det så att jag har fått nagelbandsinfektion och i tisdags så vaccinerade jag mig mot svininfluensan och jag har så ont i armen. jag skulle bara säga at jag har börjat jobbat nu på brickebackensvårdcentral och det är nice. nu ska jag städa och sen åka och springa i venaspåret det ser vi inte fram i mot.

/ A


Torsdag

Jag har en ny bästa vän som heter Förkylning. den vill lixom alltid vara med mig och lämnar mig inte en sekund så det har inte blivit någon innebandy denna veckan och det suger ju för det är ju derby i kumla i helgen. men nu ska jag inte göra som förra veckan. träna, jag kände mig bättre och det var ju bra men så var jag så sugen på innebandyn och så efter matchen i söndags hade jag värdlens förkylning *igen* och så ont i hals jag hade i måndags är ju inte nådig. jag ville ett tag hugga av mig halsen och sätta tillbaka huvudet utan hals. jag har hellre ont över allt på kroppen utom i halsen, fick inte i mat eller dricka på ett normalt sett. ajaja, nu vet alla att det är mest synd om mig i hela världen för att jag har dåligt inumförsvar och dåligt med vita blodkroppar kan vara en av sakerna att jag inte blir frisk sen har jag en teori som är att jag har dåligt inumförsvar och dåligt med vita blodkroppar och att jag ligger hemma hela dagarna och träffar inte så mkt annat folk så när jag väl gör det blir det så mkt baciller och skit så det är bara att tacka och ta imot. men jag ska nog åka och kolla på matchen på lördag iafl.

just nu på mtv är det backstreets boyts nya video och min fråga till dom är: har ni taskigt med pengar så att ni måste dra ihop pojkbandet? ni var bra när man var 7-8 men nu tio år senare är jag lite skeptisk. nu fick jag det sagt oxå :)

idag har jag varit upp sen halv 7 :O för adam skulle iväg och jobba och jag tyckte inte att han skulle behöva cykla till resecentrum så jag gav han skjus och så tänkte jag åka och tänka på hydro men det gick ju inte så klart. för de har någon konstig apparat som inte fungera så jag fick åka hem igen och hoppas på att pappa åker och tankar min bil sen :) sen ikväll när adam har slutat ska jag hämta honom så ska vi åka till rebecca och hjälpa henne med englska verb, eller jag ska nog inte hjälpa till så mkt men adam kanske kan göra det han är ju trots allt inte svensk :p haha :) igår var jag på jobbet och gick igenom om hur dataprogrammet går till och på tisdag börjar jag jobba på vårdcentralen och så ska jag vaccinera mig :s usch, jag vill inte men ändå så vill jag :D det är ju ass bra eftersom man möter en del folk och att jag har dåligt imunförsvar osv.

nu ska jag glo på Gossip Girl och One Tree Hill det är fruktansvärt bra nu :)

 / A


Lördag

det finns ett sätt att uttrycka hur min bloggning går just för tillfället: BUU!!
det går inte så bra med andra ord, men jag har fullt upp att vara med adam och träna själv och tjejerna så det finns inte på mkt tid till att blogga. just nu sitter jag i soffan och halv sover efter en dag som börja tjugo över fem och att vara i stallet klockan 6 att jobba. kul att vi var en kort idag så vi fick slita som djur med vi hade ju kul :) me like sofia :D sen var det hem, byta om och åka till mellringe för att ÄNTLIGEN göra en premiär i den vita tröjan i div.1. och det gick ju bra det tyckte jag :D sen har jag kollat på tv med adam och mamma son så spela vi fia med knuff och adam är världelös på det och jag är king som vanligt. men nu ska jag avrunda och åka och hämta babe på jobbet om ett tag. imorgon är det match med små tjejerna 19.30 AD.

Adam Broughton <3

 / A


Fredag

tänkte dra lite snabbt var som hänt i veckan pga den dåliga uppdateringen.

Måndag - Jag och Adam hälsade på hos hans syster en stund och gick en snabb runda på stan sen på kvällen var det "träning" på g-viken, vi var tio girls och tre tränare som gick loss på ett folk tomt äventyrsbad. mycket trevligt :)

Tisdag - Var stöd till fia och sen gick jag, fia och jibe på stan. på kvällen tränade jag små tjejerna och sen åkte jag hem till adam och mös :)

Onsdag - Var på hudmottagningen klockan 8 och vart inte ett dugg klokare utan vart nästan förbannad på läkaren som kolla lite och tryckte på hälen och sa, jaadu, ingen anning om vad detta kan vara. men boka en ny tid så ska vi ta ett hud prov och så får du pencillin. jahaap. tack för hjälpen noot.
sen var jag och adam på ikea sen marieberg och senare på kvällen var det att träna små tjejerna och egen träning.

Torsdag - Vakna upp hemma hos Adam <3 sen var det stallet och jag min sista torsdag 16.50. det känns ass jobbigt men ska ringa nästa vecka och kolla nya grupper. sen så har något här hemma gått sönder så vi har inge varmvatten så jag fick springa över gatan och låna duschen där och sen vart det mys i det görna huset.

Fredag - Jag och Adam fick plocka upp päron och äpplen på tomten, sen var jag på haga klockan 1 för att inta haga badet med sofia, där simmades det och vart en tripp ner till solariumet. vi skildes sen åt och jag åkte till navet för att träna små tjejerna. så nu sitter jag här efter en brottnigs match med kajsa i navet och kollar på tv alldeles ensam. så ikväll blir det nog sängen tidigt och i morgon halv 5 i Ad skolan har tjejerna sin första match.

allt för denna vecka.

/ A


RSS 2.0