Söndag

Igår var jag, adam, mina två mostrar, min kusin och hans tjej på ullared. det var riktigt roligt :) eller resan ner var ju inte ett dugg kul. man åker ner klockan 2 på natten och då vill ju folk sova kanske så att man orkar gå runt där nere. men neeejneeej, dom framför oss de pratade i fem timmar hur högt som helt och en av dom hostade och det var inga "ursäkta att jag hostar" hostar utan det var HÖR NI ATT JAG HAR HOSTA?! herregud, inte en blund vart det fast ipoden var på hösta volym. men vi kom ju ner till slut och in kom vi fort det tog 5-10 minuter i kön typ :D därinne var det trevligt och vi åt frukost och mat och fika och shoppa och shoppa lite till. sen tog den dagen slut och en del fattigare :) adam slocknade som en stock och jag kunde inte somna för att de pratade och hostade lika mycket. men det sluta med att vi lekte namn leken i 45minuter och till slut kom vi hem till örebro igen.

Ullis

idag var det match 10.00 mot döva och efter mycket om och men så vann vi med 7-1 och ironiskt nog så förlorade små tjejerna 7-2 mot askersund mycket mer har det inte hänt. nu ska jag kolla på wallander och mysa med godis.

/ A 


Onsdag

sämst med inlägg på senaste tiden så jag tänkte snabbt dra lite som hänt.

i torsdags var det jobb på dagen/kvällen, sen var det att ligga i soffan och glo på tv.

fredag kollade jag på gossip girl och på one tree hill :) så jävla bra :D sen var det idol och gå och lägga sig för att komma upp till jobbet.

lördag så jobbades det och ja och fia satt och åt frukost till halv 12 :D gillar det väldigt mycket. sen var det hem och göra sig i ordning för en tjejkväll hemma hos sandra, vi var på willys och handla mat sen vart det att laga maten, äta maten, se på robinsson och massa prat och så spela vi galenpanna. det var det roligaste :)

söndag var det match med små tjejerna i askersund som slutade 5-5. sen var det hem, äta, packa och för min del åka på match i kumla. det var riktigt roligt.

måndag i can't remember ;)

tisdag var det att åka till navet och lämna väskorna sedan att åka till mässan för att jobba, pappa kom och vaccinera sig och adam kom också :) det vart sent på jobbet så det vart ingen träning av små tjejerna utan hem till soffan.

onsdag inget jobb idag så idag har det blivit en promenad med tindra och nu sitter jag och kollar på en elvis film och ska om ett tag laga mat och åka och träna små tjejerna och träna själv :)



/ A


Onsdag

dagen börja med att vakna upp med hjärtat, äta frukost och sen hämta mamma på jobbet och köra henne till vårdcentralen och sen tillbaka till jobbet, för er som undrar över min mamma så har hon fått tillbaka sin astma. (heja) sen åkte jag upp på stan och var med sofia, sofie och johanna, det var mysigt :) sen åkte jag och träna små tjejerna och det var nice. sen var det att göra ordning inför jobbet i morgon och nu har jag suttit här ett tag och ska gå och lägga mig.

äntligen så vet jag varför jag har varit så trött och otaggad på visa saker, jag har lågt blodtryck. inte bra. men det är inte så farligt men man blir väldigt trött för att man inte får tillräckligt med blod ( tror jag det är ) upp till hjärnan tillräckligt fort . att jag aldrig kan få vara frisk ? när infektionen i fingret gav sig då fick jag en infektion i båda öronsnibbarna. hur stor är den chansen och nu lågt blodtryck. det suger men jag ska göra mitt bästa för att bli frisk.

/ A

bara min :)

 

Adam är världsbäst :) han ger mig massage varje kväll, överaskar med middag och räkmackor, jobbar ibland, gör som jag säger och har slutat snusat :D han ska följa med mig till ullared, han skäms ju inte så mkt så en och en annan sång har man ju fått hört, sen gör han en massa mer saker såklart och jag ville bara säga att jag älskar adam!! :D <3<3<3

adam <3

 

/ A


Söndag

Så där ja, nu har jag utökat listan lite och det kommer jag väl att fortsätta med. nu tänkte jag sätta ett (f) som betyder födelsedag efter det jag helst vill ha när jag fyller. :)
  • En systemkamera (med väska)
  • En massage
  • Kent's nya album "Röd" (f)
  • En sing star skiva (låt inte mamma välja då blir det något svenskt) (f)
  • En Kent biljett till Örebro (f)
  • Pressentkort hos Needle Demon
  • Carolina Gynnings parfym "go girl"
  • Belocker till pandora armbandet & till halsbandet. (mormors stjärntecken, damsko i silver, ängel (f) och nalle)
  • 5 miljoner skulle ju inte sitta helt fel ;) :D
  • En almanacka för 2010
  • Locktången från babyliss (f)
  • EN HÅRBLÅS (f)
  • Pressentkort på Gina Tricot (f)
    Presentkort på Face
  • En kavaj
igår jobbade jag och fia i stallet och hade det en mysig kväll med idol, chips och sandra kom förbi en stund. brandlarmet gick och det är en rolig historia. sne var jag och kolla på matchen i mellring, åkte hem var med adam hela dagen/kvällen och sen somnade jag på hans soffa. ( trevlig tjej ) sen idag har vi lagat mat och jag har skjusat honom till hans match samling och nu ska jag faktigst åka till min samling.

/ A

Fredag

Onsdag: det hände nog inte så mkt, jag städade och tränade små tjejerna och tränade sjläv.

Torsdag: Det var en underbar dag. va lite med älsklingen på morgon, sen städa jag lite till sen åkte jag och tindra till sofia och gick ut och gick i karslunds skogsområden, det var underbart att vara med sofia är bäääst :D sen gick vi hem till henne och åt lite glass sen åkte vi hem till mig och lämnade tindra sen var det stallet och gällde. snart får jag börja rida oxå, det var underbart att vara där igen ( det är inte samma sak som att vara där en lördag morgon när man ska jobba när man är där på torsdagar och bara kan ta det lugnt hihih ) sen åkte jag hem och så kom min älskling och vi kolla på tv och jag körde runt på min bror men till slut så kom jag hem och fick ta det lugnt och soooova :D det gillar jag. sen tog vi en massa extra jobb-pass i stallet under jul så det kommer att bli fina pengar. woohoo !! :D

Fredag: adam åkte och jobba vid 7 i morse, mamma ringde vid 11 och jag gick upp för att plocka ur och in i diskmaskinen men det hande någon redan gjort :) sen var jag ute med tindra och nu sitter jag här, ska äta lite mat om ett tag och sen åka och träna små tjejerna och sen åka hem till sofia och kolla på idol och äta chips och annat sen ska jag sova över där och i morgon bitti ska vi jobba i stallet. wooohooo.

Tisdag

Som ni alla vet så börjar det närma sig jul och min födelsedag så kan tänkta börja lite på min önskelista.

  • En systemkamera (med väska)
  • En massage
  • Kent's nya album "Röd"
  • En sing star skiva (låt inte mamma välja då blir det något svenskt)
  • En Kent biljett till Örebro
  • Pressentkort hos Needle Demon
  • Carolina Gynnings parfym "go girl"
  • Belocker till pandora armbandet & till halsbandet. (mormors stjärntecken, damsko i silver, ängel och nalle)
  • 5 miljoner skulle ju inte sitta helt fel ;) :D
  • En almanacka för 2010
  • Locktången från babyliss
  • EN HÅRBLÅS

    Carolina G

    Jag ska jobba på fortsättnigen :)

    / A

En promenad

Tindra

 

puss

 

/A


Måndag

Dagen börja med att adam åkte till jobbet klockan tjugo i 7 med min mamma för att de båda nu jobbar ute i Glanshammar. stackars mamma. sen ringde mamma klockan 11 och sa att adam inte hade sitt busskort med sig (Y) så jag ska åka och hämta honom klockan 4idag. nu ska jag ta tag lite i städningen kanske och så glömde jag att säga att jag var ute med tindra nyss i en timme (y) see yeah.



/ A

Söndag.

Matchen idag för ÖSK div.3 blev 3-3 och små tjejerna var på palts och såg så det vart en helt del publik :) sen ska jag bara på peka att jag cyklade till birgitta skolan. det kan vara det jobbigaste jag gjort på länge. jag säger bara tacka vet jag körkoret ;)

sen var det kalas hemma hos morfar och det var ju trevligt att träffa släkten. sen blev det att hänga upp tvätten och städa lite sätta in kort i fotoalbum och annat pyssel. nu ska det bli kvällsmat och krypa upp i soffan med adam och mamma och se på ensam mamma söker som vi gör varje söndag. det börjar bli lite av en tradition! :)

igår var det jobb och sen köpte vi pressent till adam syster emma som hade 25års fest på kvällen ute i Glanshammar och det var mycket trevligt. jag och adam hamnade i det oranga laget och när vi kom hade de redan döpt laget och namnet vart samlaget. sen var det tipspromenad och fiskdam och mat och efterrätt och bra musik. det var en mycket trevligt kväll :) tack emma för att vi fick komma.

imorgon ska adam jobba hela dagen och undra vad jag ska göra :p joo serrni jag ska städa och vara allmänt duktig. om jag nu kommer upp ur sängen vill säga för den kanske är jätte sköööön i morgon :)

 / A


Onsdag

Sitter här efter att ha jobbat och idag var det en pers asså, barnen skrek och tyckte det var otäckt så nästan i tre timmar har man hört på barn gråt och skrik. men det är ju bra att de kommer och vaccinerar sig :) så gör det du med.
direkt från jobbet till små tjejernas träning och tre nya ansikten fanns där och det är jätte kul. och så klart när jag och johanna skulle åka från navet så vart det ju snö kaos och jag hade ju inte vinterdäck men med nöd och näppe klarade vi oss och det var nära hemmet och det höll på att gå riktigt illa men jag är king på att köra så vi klarade och levade ut den bildturen.
sen var det träning och peter säger, vi kör en lugn träning. men jag tror det var länge sen vi sprang så här mycket på en träning (y) men det var en rolig träning iafl :) nu sitter jag här och sörjer över min dator som har totalt kraschat. mina biiilder. :'(

nu ska jag hoppa in i duschen innan sambon kommer hem. det blir säng tidigt ikv för båda ska upp tidigt och arbeta. jag ska till mässan i morgon och kolla hur det ser ut där och ryktet går att vi ska operations kläder på oss när vi jobbar där så om det ser bra ut kanske man ska plugga vidare till kirurg ;) och adam ska vara lärare i morgon oxå. min lilla söta magister :)

Jag älskar dig <3



/ A

Onsdag

idag ringde adams väckar klocka vid 6 tiden och snäll som jag är så skjusar jag honom såklart till bussen så att han ska komma i tid till jobbet :) sen när jag kom hem så var det att åter gå till sängen i några timmar och nu sitter jag här. jag har hunnit att spelat fisk spelat på fejjan, ringt till Ulla äntligen och fick tillbaka min plats i torsdag gruppen !! :D wiiiie. och nu är det så att jag ska göra mig i ordningen, äta mat åka till jobbet. igår var det full rulle på jobbet :D 160 personer kom till oss och vaccinera sig. mycket bra. hoppas att det är lika mycket idag så att tiden går fort. :) sen efter jobbet är det raka vägen till navet skolan för att träna små tjejerna :) sen är det hem till J.S hämta hennes tränings kläder och sen hem till mig och hämta min, hämta upp lina och sen åka till träningen. jag får inte glöma att spela in Grey's så det ska jag göra nu så vi ses och hörs tills nästa gång.

 / A


Måndag

idag kan man säga att denna måndag heter städmåndag.  jag och älsklingen vakna halv 10 och gick upp. sen gick vi ut med tindra och kasta lite boll med henne och det tyckte hon om. hon var helt vild. sen boka vi en till tvätt tid till adam så halv 12 börja vi tvätta. medan tvätten tvättades åkte vi till ica och panta lite brukar. efter att vi kom hem så var det att hänga in tvätten och till min förvåning hitta jag tre par tjej strumpor. men då var han snabb att säga att det var hans mamma. ( för igår så städa vi hans rum och la all tvätt i tvättkorgen ) men sen när jag skulle hänga upp det som var i den andra maskinen då hittar jag ett par tjejtrosor :o och de var inte mina ;) hahaha, då säger han, det är min syrras. oooookej tänkte jag då men jag tror ändå inte att det är emmas trosor :p så lätt lurad är jag inte ;) nu är det så att jag inte har tid att blogga mer för nu ska adam dammsuga åt mig och jag ska göra mig i ordning inför träningen.

( och jag glömde att ringa till ulla idag i allt städande men det ska jag göra i morgon. )

 / A


Söndag

Jag har blivit en riktig elva sovare. det är helt sjukt. eller så kan det vara att igår var vi hemma hos malin på fest och det var riktigt nice och ja, emma och sofia gjorde bort oss angående guitar hero men den bjuder vi på. det var en massa trevliga människor och jag gillar stark att adam kom förbi en sväng och jag gillar ännu mer att sofia tycker om honom :) men innan jag åkte till malin igår så var det så att jag jobbade i stallet och var i god tid med planeringen och så skulle vi ta in hästarna och det gick ju så klart inte. nejnej. klockan tolv på dagen började jag och jennifer släppa in dom och efter att ha riskerat livet genom att gå ner i den leriga hagen så att skorna fastnadei varje stag och lockat upp den så fick vi in cirka 20 hästar på en och en halv timme. vid halv två åkte jag hem och var något frustrerad på hästarna men sen kom emma hem till mig och det var trevligt :) hon ska åka till san francisco om några veckor och bli kvar där i tre månader och jobba :) var roooligt emmis :D

idag var en riktig mysdag, vakna 11 sen åkte adam och köpte pizza sen gick vi över till mig och kolla på fotbollen, synd att IFK inte kunde hålla nollan :) efter det gick vi över till adam igen och städade ( eller jag dammsög hela lägenheten och städa under adam säng osv ) medan han plockade upp på sitt rum :) så nu är det städat och fint och så bokade vi tvätt tid tills i morgon. mer ärende jag ska göra i morgon är att ringa till ulla och kolla om min plats i 16.50 gruppen finns kvar :D hoppashoppashoppas ! sen om jag finner mig ett jobb som jag kommer att få ha under en längre tid så kanske jag ställer mig i kö till hoppgruppen :)

nu ska jag vänta på att adam kommer hem från träningen med jobb på att få ett sexpack så att jag, han och mamma kan se på ensam mamma söker.

sen vill jag tilläga att min bärbara dator gick sönder idag. så nu kommer jag vara ännu mer off från blogg och facebook. det var väl kanske allt för ikv nu ska jag se klart på vem kan slå filip och fredrik.

 / A


RSS 2.0