Födelsedagen ! =D

Igår så fyllde jag faktigst 18 år :)

först var det skolan i någon timme sen var det hem och fortsätta och hjälpa till hemma innan alla kom.
pappa höll tal och jag grät sen fick jag ett par skor av mina föräldrar :) tack så mycket :)

klockan två kom daniel och då fick hag rosor och ett halsband =) det var jättefint ! :D sen kom farmor och farfar och de hade med sig presenter från en massa andra släktingar och så hade de med sig en hel låda med smink och pengar :) sen var det hela tjocka släkten som kom och de hade samlat ihop ett pandora armband och två belocker till :) det var så jävla fint :) sen vart det en blomma till och en chokladask :) och av min kusin vart fick jag Kent boxen =) woohooo ! tack alla för mina presenter :D tacktacktack!

senare på kvällen kom johanna och sandra och titta förbi och vi satt och prata en massa och fika en massa :) mysigt på det :) haha , men daniel hade inte lika mysigt av våra samtal ;) haha, man jag var som en prinssesa hela dagen lång :D <3

pandora armbandet jag fick, fast inte med alla belocker.

/ A

pulkaåkning + match

ifredags kväll åkte jag och sofia tefat i grusgropen och det var så JÄVLA ROLIGT! vi garva från vi gjorde första åket tills vi åkte det sista. ( vill ni veta mer så kolla på http://www.esandey.blogspot.com/ efter du läst klart ) det vad det roligaste jag gjort på länge och hoppas att snön ligger kvar så att vi kan åka fler gånger :)

sen var det att åka hem och packa för att åka till mellringehallen och se på daniels bror när han spela match. sen åkte vi ut till odensbacken och hade det mysigt =)

match idag dårå!!!! ÖSK b mot Skällby div.3. vinst till ÖSK med 9-3 =) och det tycker vi mycket om. bollarna bara flög in i nättet från våran sida. (y) det roligaste var att det satt tre killar i 9års åldern brevid mnna föräldrar så säger en av killarna till sina kompisar: - undra om hon 23:an har spelat hockey. hahah  det var för att det låg typ två spelare bakom mig som jag hade prejat ner och det var ju ganska gulligt sagt tycker jag av dom :) det tar jag som en komplimang.

just nu är det innebandy VM seminfinal Svergie mot Schweiz och hoppas att Sverige vinner och får spela final mot Finland.
Sen är det film med mamma medan jag väntar på att daniel ska komma för han är och spelar en menninglös match i lillånhallen just nu och jag hoppas han kommer snart =) ♥

sen vill jag att alla kommer till mellringehallen kl.14.00 i morgon (14/12)
och kollar ÖSK dam - Hovsta i div.2. det är som någon har sagt. div.2's bästa lag mot div.2's "snyggaste" lag. haha , det kommer bli en match vi sent kommer att glöma så ta din gulliga rumpa och kom och kolla :D


posarna


/ A

vilken suprise

haha , igår som jag skrev så skulle jag på julbord. i detta fall så visade det säg att "julbordet" betydet min översaknings fest men alla mina vänner och lite där till ;) som sagt så satt jag och vänta och klockan vart halv 9 cirkus och jag var fly förbannad för att vi inte hade åkt en. sen så knackar det på dörren och pappa säger åt mig att öppna, på min trapp så står sofie och jakob och kidnappar mig så där lite halft :p in i bilen åka 7 varv i rondellen och tydligen stanna på mellringes parkering ( det tåls att påpeka att jag hade ögonbindel på mig ) sen så till slut så stanna bilden och jag får en annan hand och jag säger dirket att det här är johannas hand och daniel tyckte jag var lite knasig då som kunde känna det ;) sen så vart det att ta av sig jackan ( och jag hade forfarande ögonbindeln kvar ) och hälla ut en glas vin på jackan (y) haha , men det var roligt. sen fick jag på mig en massa kläder och en mössa och jag fick till och med ett par nya skor på fötterna. sen vart jag led in i ett annat rum och ungefär 20 - 25 person börjar sjunga för mig. jag kastar av mig ögonbindeln och där står alla jag känner + lite andra.

de sjuger klart och under sången försöker jag se vilka det var som var där, sen fick jag reda på att vi var på solhagagården och att de hade planerat detta i flera veckor och jag hade inte fattat någonting (y) heja mig. sen var festen igång och vi gick tipspromenad och lekte sen en massa roliga lekar, jag fick ett fel på tipspromenaden men kunde haft alla rätt om pontus inte hade varit så manlig av sig ;) hahah. sen var det dans och gällde och sjunga kareoke! allt jag har att säga tack till alla mina bästa vänner och tack för alla som kom och tack fia för att du hade tjatat på danne så att han kom. det var en underbar kväll så TUSEN TACK ! <3<3<3

johanna och sofia. grabbarna grus

RSS 2.0