Vad vill man bli när man blir stor?

Sitter här och söker jobb med ljus och lykta men det går sådär för jag sitter ju fortfarande här hemma och inte har något jobb. :( men så sitter jag och kollar lite på universitetet och det fanns två program och jag fastnade för och så klart så var det ena på Grythyttans univeristet. men är det det jag vill plugga så får man pendla. hihi, nu är ni nyfikna va på vad det är jag har kollat på men jag tänker inte säga något fören jag är helt hundra. och så klart hitta jag en utbildning som jag verkligen vill gå på så är den i västerås och kostar 42 500kr :O nej tack. och jag vet ju egentligen vad jag vill bli men jag måste bara veta hur och det är ju några år kvar. :)

så idag är det ut till m-berg för att leta jobb och sen är det gymmet med far.

/ A


Måndag

idag har jag varit upp med tuppen ( enligt mig ) halv 9 om jag ska vara exakt. hämta upp sofie kvart över 9 sen drog vi ut till marieberg och jag fick en rosa adidas tröja av henne som hon köpte åt min på semestern :) mycket fin och det var ju jätte snällt av henne :) sen åkte jag hem och nu har jag städat och ska om ett tag bege mig till sofie wallin och sen till norr till johanna för hon flyttar idag :) och så väntar jag på sms från telefon affären men de verkar ju inte vilja att jag ska ha en ny telefon. fy på dom, de lova att höra av sig idag.

igår var det söndag och inte vilken söndag som helt, alla hjärtans dag söndag :) den gick till att jag jobbade hela dagen med sofia och det gick ju super bra :) sen på kvällen så var jag med min underbara adam ♥ jag fick en jätte fin jacka som jag har gott och kollat på i några månader nu och så fick jag den :D love you darling <3


/A


Lördag

idag har det varit en tuff dag :) efter två timmar sömn var det att vakna upp i stjärnhusen med sofia för att åka till jobbet och jobba. yeah, men det gick ju bra det där :) sen åkte jag hem och jag och adam somnade och det var ganska skönt ska jag säga. sen var det mat, farmor och farfar kom på besök sen åkte jag till tjejernsa match och motståndet var hovsta och det var förlust för våran del med 4-3. en ruggig match.

men igår mina läsare, igår, det var länge sedan det var så kul vi ägde hemma hos sofia och när vi två var själva så gjorde vi en dansoch det var ju något roligt tyckte ju vi såklart ( man är ju inte äldre en vad man gör sig ) sen kom folket och partyt ( eller bartyt som håkan hade sagt det )  malin vart ganska eller ganska mycket rund om fötterna men det var ju roligt det oxå. sen var det frimis som stod på listan och det var ju oxå något kul. sofia hade ut min drink, maskinen intog scen och jag ska tydligen stämma dom för att de var så mycket folk så att folk trampa mig på fötterna så att min nya strumpa gick sönder och det vart ju ganksa kallt om tårna då när vi skulle åka hem, sen åkte vi buss 7 och gick av den men sen tyckte fia att det tog för lång tid att gå så vi sprang från bussen och ända fram till hennes port. och det är ju en bra bit kan jag lova. och jag hade hägklackat och ni som vistas ute vet ju att det är ju ganksa mycket snö och halt ute. men man är ju viking för fan.

det var den kvällen och den här dagen. ska lägga upp mer bilder men det blir en annan dag. för nu ska jag få lite sömn för i morgon ska det jobbas på alla hjärtans dag 7-12 och 15-18. kom igen.





party






ego lite grann :)




/A





Lördag

nu tänkte jag blogga lite grann medan att melodifestivalen står på så att ni kan läsa vad jag tycker om det.

för det första. hur dåliga är inte programledarna? de läser som att de vore maskiner och skämt, kom igen är det ens lagligt att kalla dom skämt? och han som inte är måns, talar han så där i sitt vardagliga liv så skulle jag inte kunna föra en konversitaion med honom. han pratar ju som att han vore den snyggaste och sexigaste i hela världen. och charlotte lär ju inte svettas ikv i sen snygga utsyrseln.

Ola - dålig låt och sofia håller till och med med mig. han borde verkligen skaffa sig en tjej som heter natalie.

Silver - gode gud, vem klädde på henne? var det mörkt i rummet när kläderna viasades och låten var ju inte så bra kanske?

Linda - snygg, och vilken röööst denna flicka har. meeeeen, det fanns ett meen, you make me hot hot hot. är det är passande låt i melodifestivelen, tänk när de sjön om, ska vi plocka körsbär i min trädgård eller fångad av en stormvind. :)

rock gruppen? - är det där rock i början ? har de glömt att låten får bara vara i 3 minuter? annars så kan ju resten av bandet sitta på scenen och glo ner i golvet. för det lär ju skämas. eller misstog jag att det var en rock grupp?

Anders - bra röst men dålig låt. resten blir osagt.

Jessica - mycket vacker tjej ( eller ska man skriva kvinna hon är ju ingen tjej jue ) det där men en vacker röst. bra låt tycker jag men kanske i lite fel tillfälle.

Håkan - yeah, han letade fram ett fet beat. rapp, nej tack. punkt slut. ( han är singel om det inte framgick )

Salem - cool kille, han gillar jag skarpt. hejaheja.

såå, nu orkar jag inte se på det någe mer för det var ju katastrof dåliga programledare och mellan nummret vill jag inte se, för det har väl inte vara bra någon gång ? tack och hej.

/ A






Lördag

Sitter här och funderar på någe bra att skriva med det gick ju sådär :p har varit och jobbat i morse i stallet och jag hade någon turbo mockning inställd men fia hon fick sköta torven. sen var det hem, dusch och åka till farmor och farfar med pappa. nu sitter jag här ny äten och ska om ett tag åka till ikea och handla lite små saker till rummet :)

ohhh jobba: sofia - faan! vart är min snoppvärmare?
angelica - men den har ju jag.
sen vart det tyst för en sekund och båda funderade på vad som just sas. och det lät ju lite kul så vi skratta åt det ett tag.

jag älskar dig adam ♥

/ A

Fredag lite senare

ni som är trogna läsare har ju redan läst mitt senasta inlägg om att jag skulle göra om mitt rum. jag trodde det skulle bli till nästa vecka. men icke. nu är det så det som är på mitt rum det är min säng, alla grejer som var i bokhyllan är på golvet i en fett hög och en spegel. jag har nada på mitt rum nu kan man säga. bokhyllan är ner skruvad och tv lika så. ujujuj här går det undan vill jag lova.

mitt rum för tillfället dårå.

 

ingen tv :O

herregud, saker överallt och ingen tv :O

/ A


Fredag och mycket fler dagar i bagaget.

Nu när jag har blivit ensamstående inför helgen ( nej vi har inte gjort slut, adam är bara på resande fot över helgen ) (love u adam♥) så har jag fått lite tid över till mig själv och bloggen ;) haha :) nu har det ju hänt lite grejer utöver det vanliga. jag har varit på två biobesök, jag har lekt med mina älsklingar sofia, sofie och malin väldigt mycket, och mycket kaffe har det blivit och ännu mera prat.

jag har en vän som heter sofia som har startat värsta upproret i våran lilla kompiskrets, nämligen att flytta hemifrån. helt pöltsligt så har sofia flyttat, johanna var inte sen på att hänka på den trenden och igår vart sofie lägenhets ägare. men frågan är ju, är man redo? har man jobb? räcker pengarna så att man kan bo och att kan man försörja sig? det är ju hela poängen med att flytta. att man tar hand om sig själv med hjälp av sig själv :) så jag tycker att sofia bror var dum som tog jobbet i Kanada så att fia fick lägenheten så att alla nu har fått  flytta hemifrån noja :p men jag är inte den som är den. jag bor kvar hos mammi och pappi ett tag till :) ska göra om mitt rum så är det klart ;) men det är ju så klart kul för er girls :D ( jag behöver ju inte flytta för jag kan ju flytta runt nu på olika ställen i stan nu. ) det var min plan i det hela (y) bra tänk av mig tycker jag ! :D

idag så har jag varit i Skråmsta med sofia och varit ute med Totte :) det är den sötaste :) och igår köpte jag mig en systemkamera och så tog vi kort på honom så de kommer nog in lite senare. sen åkte vi till stjärnhusen och laga mat och gick hem till micke för att han skulle öppna dörren till sitt förråd ( stavas det verkligen med två T:n?) ajaj, skit samma, han gjorde det och vi bär ner sofia säng och det gick ju bra (Y) men sen, då var det soffans tur. vi klara en trapp en bröt vi ihop och vi hade en sådan JÄVLA TUUUR! det är det enda jag kan säga för att på våningen under så kommer det två flyttgubbar och bär upp en soffa och de hör ju hur vi svär och beklagar oss över hur vi ska få ner soffan, så de erbjuder sig att bära ner den åt oss. det var ju det snällaste de gjort idag och det var ju tur för oss. det gick ju lite fortare för dom :) sen vart det kaffe och fika och pratiprat :) nu sitter jag här och ska ta tag i att städa mitt rum och får se om det blir mer bloggning ikväll. mycket troligt kanske. jag måste ju berätta att jag har tränat på ÖKK och har tagit 25kg i bänkpress. nu får du passa dig dejn. jag kommer snart att ta dig i bänken. hihih :)

/ A

RSS 2.0