110503

idag har det varit en väldigt lugn och händelsefattig dag ;) men jag har hunnit med att ta en sovmorgon, lagat mat, hämtat ut cykeln från service och nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli 22.00 så att man får krypa ner i soffan med Adam ♥

mer har det inte hänt idag så jag ska väl jobba vidare och i morgon kanske åka hem till mamma och pappa för mina ringar jag har beställt har kommit :D wooho :)


 / A


110502

Idag så tog jag min bil till bilprovningen och det gick väl sådär ;) inga komentarer ;)

men jag har hunnit att vara lite med älskligen innan han åkte till jobbet och om ett tag så sak jag oxå bege mig till jobbet för ett 16-22 pass. i morgon blir det nog chill med lite diska och matlagning för våran del sen är det dags att jobba kväll igen och innan dess hämta ut cykeln från servicen :)

jag sitter i köket hemma hos mamma och pappa och ska snart få lite mat i magen och så sitter jag och kollar på lite lägenheter :) men vi kanske bor kvar i ettan i ett år till för jag vet ju inte ännu om jag ska plugga eller hur jag ska göra till hösten och lika så är det väl för adam :)

nu ska jag läsa på lite om insulin så att jag kan få börja ge det någon gång :)

 / A


110501

Nu slår vi på stort och gör två inlägg i rad :) Första Maj firas genom att åka och jobba en deladtur. Men på rasten ska jag möta Adam på stan :) igår blev det en hemmakväll hos mamma och pappa med grillning och vin. Hann oxå att svänga in på m-berg för att införskaffa mig en ny bikini :) Fyfasen vad kallt det är ute only 3,5 grader :/ men det blir nog varmare under dagen. I morgon ska Manhattan få sin dom under bilbesiktningen... Hoppas den klarar sig :) Men det är mkt tveksamt. Ne men nu har jag inte tid med det här. hejHopp i lingonskogen.                                                                                                                       /

RSS 2.0